Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
cc0gaa.webp

пора проверить лампочки

бл,себя не узнаю,ищу последний пост,а он был раньше,но я мимо прошел:іржач:

та кокой там вжопі жміхнах1
єтож нє возбуддісті, которіє знают чьто бОх єсть, но нє вєрят в нєво. Тє ввіду тотальной гардєробонєпріязні вашпє нічєво нінадіваюд. Протєстанті хУєві. Оборігєні. Пісюні чєрєзплєчо позакідіваюд і хооодють блєать дужє важніє та босоного-парнокопітніє одноврємєнно. Ніновіжу рєлігієвєдєньє і усякіх застьогнутіх на всью голову прєдрассудічков. Бо оні пєдоразі в самом говьоном сміслє єтово слова: клююд на пустой гачок. Галодніє і голіє сцуко контрацєптіві. Хают раму харямі.
О! Оні крішноядніє. Єто отдєльній отряд в дєрєвє біологічєскіх отходов суспільного общчєства. Мася с барСИКом ангєлочькі очьковіє бєз очьков по срамнєнійу с німі. Хотя, зачєм сравнівать того хто посрав с тєм хто тількі попісяв.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...
Сєкта возбуддістов-тєррорістов - єто тє, которіє ходют по подїєздам, тріжді громіхають чімось у двєрі та раз(іноді два)дают журнал Пізанская трємбітавєжа7.. :незнаю:

вот,как оно так бывает, в главном есть тема про переезд в деревню,но зайти туда не могу ни с телефона ни с компа,в остальные темы без проблем.:рл:
вот что за чудо юдо такое?:збентежений:

:рл:короче,полечил оперу,было включено чего-то запрет на непроксированные запросы

Не хочу,меня сейчас щаебал лифт,сломался ****,а мне пришлось на 9 этаж тянуть на горбу мешок муки.щлой на всех стрелял бы .
дадагой гр.Озонатор1
покакайтє, должно попустіть:yahoo:

Я спю, какие арии!?
Аагаа,есть одна,это храпеть всю ночь

арія храпарія
мєтро храпарьово
сіняя вєтка
там трєзвіє нє єздють :іржач:

Назад
Зверху Знизу