Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
iлi то Ватсiг зарегiлсо:D

Вкладення

• 1541754720197.webp
    1541754720197.webp
    15.4 КБ · Перегляди: 58
уДВАчіваем!
:любов::браво::yahoo::клас::джаз::пятниця::шарик::вітаю: :прыгун::прыгун::прыгун::кручусь::кручусь::кручусь:
:квіточка::квіточка::квіточка: С возрождєнієм1111111 :дитина::вітаю::квіточка::квіточка::квіточка::пиво:
.....:rolleyes: .....:rolleyes: .....:rolleyes: ....:rolleyes: .....:rolleyes: .....:rolleyes:
ПіСі. Гдє цабако, я вас дєлікатно вопрошаю717171 :кінь:

Он сцам прішёл! :браво:
самета привела цобакена пашу7
Он сцам прішёл! :браво: (2)
:)каМанди ****эть неБуллО:D
Ватцанеть!

D@-D@! (c)

сцуко только чьто вьоз дєвочку, ****а вїєбавшую салдацкой ложгой-раздаткой (1л).
Я шото у нєйо хатєл спрасіть, и єта толстайа пєсда с крівімі жірнючімі нагамі пєрєбіла мою рєчь рєзкім сквозьзубнім шіпєнієм "Мєнє зваті Соломія Любомірівна". Я чота сразу ащютіл што ужє прієхал. Как харашо іНАХда пєсдануть сплєча, забів на всю єтіку і палажів *** на гіпотєнузу рамок прілічія. Так вод, я тутжє астанавілся, уключіл аварійку, развєрнулся к нєй в пол-абарота і сказал "Вот чьто, СоДомія ніважнакагтамвашєотчєство, Вас пєрєімєновалі. Тіпєрь Вашє новоє ФИО звучіт нє іначє как ****ючанська Паскуда Ґьідотівна. Єслі Ві до сіх пор нє пєрєдумалі єхать, я Вам рєкомєндую прогуляться пєшком. Сєйчас чудєсная пагодка, ужє. Ві самі покінєтє салон авто, ілі Вам прідать ускорєніє мєханічєскі?" Абіділась, вішла прямо пасріді дарогі. Двірь нізокріла, думала чьто я війду і закрою. :зуби: *** там! Два ***!! ГАСФПОЛ и дверь was closed.

сцуко только чьто вьоз дєвочку, ****а вїєбавшую салдацкой ложгой-раздаткой (1л).
Я шото у нєйо хатєл спрасіть, и єта толстайа пєсда с крівімі жірнючімі нагамі пєрєбіла мою рєчь рєзкім сквозьзубнім шіпєнієм "Мєнє зваті Соломія Любомірівна". Я чота сразу ащютіл што ужє прієхал. Как харашо іНАХда пєсдануть сплєча, забів на всю єтіку і палажів *** на гіпотєнузу рамок прілічія. Так вод, я тутжє астанавілся, уключіл аварійку, развєрнулся к нєй в пол-абарота і сказал "Вот чьто, СоДомія ніважнакагтамвашєотчєство, Вас пєрєімєновалі. Тіпєрь Вашє новоє ФИО звучіт нє іначє как ****ючанська Паскуда Ґьідотівна. Єслі Ві до сіх пор нє пєрєдумалі єхать, я Вам рєкомєндую прогуляться пєшком. Сєйчас чудєсная пагодка, ужє. Ві самі покінєтє салон авто, ілі Вам прідать ускорєніє мєханічєскі?" Абіділась, вішла прямо пасріді дарогі. Двірь нізокріла, думала чьто я війду і закрою. :зуби: *** там! Два ***!! ГАСФПОЛ и дверь was closed.

Я так понимаю, что это біла реклама системі закрівания двері77:браво:

єто хорошо что небіло гололєда1

Я так понимаю, что это біла реклама системі закрівания двері77:браво:

ніт. цє була творча публікація на тєму загадочьніх імьон, отчєств та ХФомілій:)
паґодьтєсь, цє дужє кросіво1
****ючанська - єто с польскім оттєнком. Шляхта і ****а одноврємєнно:кручусь:

Назад
Зверху Знизу