?t=13m46sгде моя флейта....
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
?t=13m46sгде моя флейта....
я нє брал1а где собствено орган7
та он там оргаНічно єволюціоніровал, ніби ото там і був![]()

Знамо, гдє - у органістаа где собствено орган7

идуть монострапоні
Оззік, ві купілі сєбє новую ігрушку7.. :прыгун: Когда купітє стєрєо, поХФастайтєсь, как оно в там 
он жє в полтора раза жіжє т.є. новій в полтора раза пізжє старово. Рєзонансноє дрєбєзжаніє в залє Успєнского собора мєня доводіло до того чьто я прямо там сідя в залє квасіл коняк сгорла.Мнє старій жалко![]()
Пофіг - сірамно, жалкоон жє в полтора раза жіжє т.є. новій в полтора раза пізжє старово.

ВоооотЪ... Собор зажалів залє Успєнского собора
Пузатіє "ніщєброді" в подрясніках
Повбівала б їх усєх нємєдлєнно, но дужє мєдлєнно, бо вони усі жлобі та п.....сі, сєр 
я прямо там сідя в залє квасіл коняк сгорла.
Я в там такого ніколи не робила, бо я ж нє настолько єстєт - мнє Вінні-Пух на ухі трохі наступіл...
Мнє там і так всьо нравіЛОСЬ 
Васісдас7

нужно у правой колонні біло находитьсяРєзонансноє дрєбєзжаніє в залє Успєнского собора мєня доводіло до того чьто я прямо там сідя в залє квасіл коняк сгорла.
Московский Международный Дом МузыкиВасісдас
нє, рєзонанс вєздє слішно. А єслі людєй много, т.є. всє сідячіє мєста в плацкартє заняті, тогда нічєго нє дрєбєзжало. Я на такоє всєго одін раз попалнужно у правой колонні біло находиться

нахнах7находиться
Я на такоє всєго одін раз попал![]()
Я там полупустого зала ващє нє пріпомню... Ні разу.Васі слезлі с Дасі![]()
Можєт, і нє слєзлі, а пососкальзівалі, так нє сумєвші зацєпіцца за рєльєфі Дасіной організьмі, ввіду отсутствія колгот у Васєй 
Ібо, нє фіг, єссі нєчєм...