чєму біть, тому нє міноватьа єсі обосруццо7![]()

главноє чтобі нє іспугалісь

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
чєму біть, тому нє міноватьа єсі обосруццо7![]()

нєт, оні как раз наоборот подумают чьто єто ілі пєтросян ілі Доббі ілі буратіно із шрєка і он конкрєтно пєрєборщіл с враньйомподумают что єрекція

нєт, оні как раз наоборот подумают чьто.... он конкрєтно пєрєборщіл с враньйом![]()
... Ві чьто, нє вєрітє в двадцатіпятісантімєтровую ХФорумную лєгєнду7.. 

грузинскій простіня7эрегированный простыня получается.

і в Дєда Мороза тожє нє вєрю... Ві чьто, нє вєрітє в двадцатіпятісантімєтровую ХФорумную лєгєнду7..
![]()

і в Дєда Мороза тожє нє вєрю![]()

Ві знаєтє, єссі нащот двадцатіпятісантімєтровой лєгєнді я с вамі согласна на всє сто про, то, что касаємо Дєда Мороза - єто ужє слішком...
![]()

толку от єго 25см
![]()

...
Но, попітаться орєхі поколоть нє помєшало бі - с прошлого года добро пропадаєт... 

я тожє нє відєл того во чьто нє вєрю, потому чьто нє відєл поєтому і нє вєрю....
Чєго нє відєла - того нє знаю...
Но, попітаться орєхі поколоть нє помєшало бі - с прошлого года добро пропадаєт...
![]()

Снєгурочку 
зато яСнєгурочку
![]()

1) на вкус і цвєт всє ХФломастєрі разнієКак по мнє, олєні гораздо прівлєкатєльнєє

я нє промєняю одну снєгурку дажє трьох олєнєй![]()

А, побачити трьох олєнєй одноврємєнно - цє, ващє, ХФантастика 

поБЛЯстел и фатид. а то наступит звьоздная болєзнь и будєт чєсаться в районе млєчного путизаБЛЯстєл
жольтово тсвєту)))млєчного пути
за пол-олєня я Вам дажє пісю нє покажубо вам за снєгурку ніхто і пол олєня нє дасть...

вєроятнєє всєго, у Вас єсть своя. Но у мєня лутшє: с ручькой1за пол-олєня я Вам дажє пісю нє покажу![]()

Проріві в області чорної діри!