_pasha
P
учитiвая стандартнiе расценки 100 долларов за кубомєтр - мi только что сєкономiлi кучу баблаУточнітє: вширь, вглубь, чи кубомєтров7..

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
учитiвая стандартнiе расценки 100 долларов за кубомєтр - мi только что сєкономiлi кучу баблаУточнітє: вширь, вглубь, чи кубомєтров7..

снять дєржак, на ото шо на маскє торчіт надєть лопату і впірьод камандіроваться1Как єто как7..![]()
С чюйством глубокого удовлетворєнія: надєлі маску - попалі в сказку
![]()
Маскарад должєн состояцца прі любой погодє111
![]()
снєга7 ілі почістіть.100 долларов за кубомєтр
мозговую ізвілінурєлєріло![]()

снять дєржак, на ото шо на маскє торчіт надєть лопату і впірьод камандіроваться1

100 долларов за кубомєтр

...
Продам снєгі нєожєлтьонніє
, срочно, дьошєво, самовігрєб, самовівоз111
снять дєржак, на ото шо на маскє торчіт надєть лопату і впірьод камандіроваться1

я просмотрєл туєву хучу вiдєо - ни одного торчащєго дєржака у него нет111снять дєржак, на ото шо на маскє торчіт
Для снєга нуна нє тока пєть, но і танцєватьа чьто для снєга нуна пєть шоб он ушел7

Для снєга нуна нє тока пєть, но і танцєвать
![]()
імпровізація нашє всьо1я просмотрєл туєву хучу вiдєо - ни одного торчащєго дєржака у него нет111

імпровізація нашє всьо1![]()

заставіть жону /ісполняющую обязаності тьотку прібрать, с пєсній на ійо вкуса чьто для снєга нуна пєть шоб он ушел7

я просмотрєл туєву хучу вiдєо - ни одного торчащєго дєржака у него нет111

Пєрєсмотрітє єщьо раз повініматєльнєє 
сдрісь звідсі зі своєю гомосятіною.
У вас дужє одухотворьонноє літсо - я вас імєнно такім сєбє і прєдставляла
ага, типа вместо пяти копеек коллективно вставили держак![]()

не признали в тобі кльову столічну чіку, та ти увімкнув задню,Це ж твоя.