Статус: Офлайн
Повідом.: 19898
Повідом.: 19898
Hammer's ідуть
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
НайН! Ай.Ємм єст кВасьЯ)

та некада простовСіммПоххх...

та некада просто
лето-хуето
действовать нада!![]()

Потерялись в дороге...
нейлон до 19$ за килограмм в китае!стоят возле прилавков с нейлоном!

в труханах7Весні ушлі за колготкамі
обєсцвєчєнній7нейлон до 19$ за килограмм в китае!![]()
да!обєсцвєчєнній7
у мєня до сіх пор жёппа боліт

с двумя хорошімі дєвочькамі я всєгда готов

...
А жєппа боліт да і сіняк єсть могу показать.
Показуйтє111
:прыгун:

гарнитуры(например блютуз-гарнитуры)
то тут некоторые пиздыкыз делают гарним турам.
Оззік, ві дужє-дужє цєнній кадр111
Я так щєтаю, пушо я тожє, в нєкотором родє, спєціяліста по пьіздьікьізу гарні турі...
У мєня тожє одна такая імєєцца... Щоправда, она бєз блютузі, она обічная, от тіліпоні Соні-Єріксоні - там одін проводок пєрєламатій. Я так думаю... Надо бубєд, как трохі растєплєєцца, вас в мітрє отловіть і вам єйо в рємонт вручіть. Ілі ві тока бєспроводніє пьіздьікьізьі почіняєтє7..
Оззік, ві дужє-дужє цєнній кадр111
Я так щєтаю, пушо я тожє, в нєкотором родє, спєціяліста по пьіздьікьізу гарні турі...
У мєня тожє одна такая імєєцца... Щоправда, она бєз блютузі, она обічная, от тіліпоні Соні-Єріксоні - там одін проводок пєрєламатій. Я так думаю... Надо бубєд, как трохі растєплєєцца, вас в мітрє отловіть і вам єйо в рємонт вручіть. Ілі ві тока бєспроводніє пьіздьікьізьі почіняєтє7..

как інтересно,похоже,в сильпо читают єту ветку и везде кругом стоят прилавки с нейлоном разноцветнім,и там крутятся разніе подозрітельніе девочкі и тихонько теребя упаковкі...

он біл в гуліі7сегодня велошлем чуть не продал,жаль,но рыло морды у человека было весьма умное,соответственно,был черепок весьма усидчив на плечах,давило шлемом по умному месту-увы,не купил.