4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Та таке шось осіннє зовсім. А в цей час ще проходила репетиція параду, так шо затори 10 балів.
Я чула 2 тижні тому у новинах, що в параді будуть брати участь війська НАТО також. Це взагалі :клас: Може і техніка якась нова. Я б подивилась.
А чому ні.
Буває так, що можна на роботі навіть у купальнику сидіти:іржач:
А мені подобаються з чеширськими котами
Гарячої води вже немає 22 дні.
Нічого собі!
Це по плану вимкнули?
это Хітрый койот..хороший-но невезучий..:угу:

Десь я таке бачила:
"одного разу одна тойота
переїхала койота
прийшли ведміді гризлі
і водія того загризли"
:D
"..В каждой песне про дождинки прорисованы цветы..."(с):кручусь:

.

:клас:
А я намалювала якось щось, зараз пошукаю.

Да... он вечно голодный :збентежений: :D

c6afaj.gif

Нічого собі
hgjfc9.gif

це в нього так багато ніг? як наче осьміног

Я чула 2 тижні тому у новинах, що в параді будуть брати участь війська НАТО також. Це взагалі Може і техніка якась нова. Я б подивилась.

Ну да, будуть брати участь деякі роти. А техніка буде стояти на Хрещатику декілька днів. Ну нова відносно. Хоча може хтось і цю вперше бачить.

Буває так, що можна на роботі навіть у купальнику сидіти

Це у вашій аптеці? Я б подивився.© :)

Це по плану вимкнули?

Ага. І почепили на підїзд оголошення що 18-го ввімкнуть. Алі хрін там шо вони ввімкнули.

Я теж не бачила. Але уявляю, які вони можуть бути:любов:
Ну да, будуть брати участь деякі роти. А техніка буде стояти на Хрещатику декілька днів. Ну нова відносно. Хоча може хтось і цю вперше бачить.

Рота механізованої танкової бригади полюбому буде. А хто ще цікаво. Коли буде трансляція треба подивитися. В якій годині, це ж мабуть прямий ефір? Я не попадаю, якщо в ранці.:(

Це у вашій аптеці? Я б подивився.© :)

Ні :D в аптеці такого нема.
А от у офісі можна було б.

Ага. І почепили на підїзд оголошення що 18-го ввімкнуть. Алі хрін там шо вони ввімкнули.
В нас колись вимикали воду гарячу у липні на весь місяць. І теж не вмикали саме у той день, коли тредба було по оголошенню. А вмикали десь через тиждень+
Посмотри обязательно...:)
А як він називається?

В якій годині, це ж мабуть прямий ефір? Я не попадаю, якщо в ранці.

Мабуть на 10. Потім зразу на ЮТубі буде.

В нас колись вимикали воду гарячу у липні на весь місяць. І теж не вмикали саме у той день, коли тредба було по оголошенню. А вмикали десь через тиждень+

Це просто печалька.
Ну раз я жив в кооперативному будинку, там чітко завжди було 2 тижні день у день.

нічого собі! То Ви мені сюди цей мульт завантажили:любов:
А я подивилася. І побачила, що там теж йшли грозі.
Бідолашній койот так і не поїв:( Шкода його.
Ще прийшла якась величесзан трилітрова миш, наче халепа по прізвищу Афанасій. 7на8 8-на7 в великих чобіттях 48 на босу ногу, щоб під мишками не терло. Вона сама себе увігнала у мишоловку

Мабуть на 10. Потім зразу на ЮТубі буде.

Це просто печалька.
Ну раз я жив в кооперативному будинку, там чітко завжди було 2 тижні день у день.

Може вони не полагодили щось, тому і не вмикають. Хто зна, чого затримка йде.

Я пам'ятаю, коли в Балаклаві вийшли в відкрите море на яхті такий чудовий був захід сонця. А в той час вже сіли акумулятори на телефоні і фотоаппараті, так що не вдалося зафіксувати.
Але в пам'яті зафіксувалося це. І навіть тому, що тоді нам сказали, яка саме під нами глибина. Я тоді вчепилася в перила на кормі і намагалася не ворушитися. :-)
А деякі люди стрибали і плавали, їм було добре.
Яхта тоді добряче хиталася.

Назад
Зверху Знизу