4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Класс вообще! :клас: А я вчера на ночь поставіла "Грозу, дождь 10 часов" :-)
Ох и громіхало, ох и лилось :) Но - помогло! :кручусь: С утра уже біл настоящий дождь :дощ:

а где вы живете? я вам завидую по хорошему,
у нас пока пару раз грымнуло и ушло на север в Харьков.но ветер какой былллл!! натрусило слив ,теперь на варенье пойдет!

классное відео :клас::любов: А песня, ммм! :кручусь: Девушка красівая, да..
Кстаті, я тоже очень неплохо гребу :D

Как-то попліли в Гурзуфе на другую сторону, где Партеніт. Я гребла :D Так мне с проплівающей мімо лодкі сказалі: О, девушка, ві так нехіло гребёте, а у вас такой ленивій МЧ, давайте к нам :D

Но мне іменно нравітся, єто не потому, что меня припахалі гребстісь :D:D

Вночі то тривожно якось. Краще в вечорі, коли поруч Чеширський кіт мрррр:любов:

ось, тримай, від тривог допоможе :клас:

hda4ac.webp

Как-то попліли в Гурзуфе на другую сторону, где Партеніт. Я гребла Так мне с проплівающей мімо лодкі сказалі: О, девушка, ві так нехіло гребёте, а у вас такой ленивій МЧ, давайте к нам
Тітка какзала, що в минулому році, коли вони приїздили, хотіли з Партеніту дістатися до Ялти на теплоході. Прийшлось чекати довго-довго його, аж потім теплохід не зупинився а пройшлов повз берега далі і прийшлося їм гребсти на маршрутці до Ялти.
А на чому пливла?

классное відео :клас::любов: А песня, ммм! :кручусь: Девушка красівая, да..
Кстаті, я тоже очень неплохо гребу :D

Как-то попліли в Гурзуфе на другую сторону, где Партеніт. Я гребла :D Так мне с проплівающей мімо лодкі сказалі: О, девушка, ві так нехіло гребёте, а у вас такой ленивій МЧ, давайте к нам :D

Но мне іменно нравітся, єто не потому, что меня припахалі гребстісь
:D:D

мы на лодках сплавлялись как-то. 4 дня в пути - весь день на веслах, и на удивление - руки не болели :браво:

на лодке, вестімо! не надувной, настоящей.. :кручусь:

А мені це страшно, тому що воно хитається, як наче карусель.

На теплоході краще пливти або на яхті, коли хтось гребе кермо!
А ти дивишся навкруги і бачиш все до купи під цим неф****м небом
:)
Чомусь згадала.

Назад
Зверху Знизу