4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
абы не налісо, Шурик :yahoo:

А главное - не наносить на лісину татуаж кочана капусті. А то мало ли.

я тут такого начитал краєм глаза по диагоналі что дедушка фройд вертиться как пропеллер вертолєта

Нічого собі!!! Оце таааак. Павло виявляється був в лісі і чув, як розмовляють огірки
g9ebeb.gif

Нічого собі!!! Оце таааак. Павло виявляється був в лісі і чув, як розмовляють огірки
где только не носит нашего Пашу, особенно как забанится.. :рл::D И в норе Кролика, уверена, тоже бівает.. :D

якщо в лісі то то були гриби-огірки
пупірчатіє грібі ілі грібі зєльоново цвєту7
а на фруктах какіх овощєй оні растут7
чьто с німі как іхнах употрє_блять: куріть-піть-внутріпопочно-по-одной-чайной-ложкє-вмєсто-сна777:збентежений:

я тут такого начитал краєм глаза по диагоналі что дедушка фройд вертиться как пропеллер вертолєта
у вєртолєта єсть грібніє вінті. Нє как у водоплавающіх судов больнічьного флота, а как у грібов с рєзьбой, возможно, по грєблє. Ілі просто по грєблє бєз гр.
Пропєллєр то у Карлсона.
Гдє - нє знайу, нє спрашівайтє)
дагодайтєся самокатостоятєльно111
:кручусь:

кстаті, с чєво Ві взялі, чьто фройд - дєдушка7
можєт, єто бабушка с ііцамі1

да что то не урожай в єтом году
а капуста есть
сисястій год
я чічяз увлєкаюсь стоянієм в очєрєді на подачу докумєнтов, чьтобі восстановіть пашпорт. Так вот: дєті поступают. Многім ужє нужно получать. В очєрєді індустріальново району много дужє кросівіх малолєток с сісямі і попамі. А також дужє багато різної огидної мерзоті. На нєї як подивишся - срати хочється, а нє їбатися111
сісі тєорєтічєскі єсть, но оні большє похожі на вімя. Мінє єто нєугодно. Как і нєаккуратноє тєлосложєніє всєго туловішча вмєстє с толстімі і нєстройнімі волохатімі ногамі :буе:
говорят, прірода отдіхаєт на дєтях. Чьто-то мінє пацсказіваєт, чьто она гадіт на дєтєй уйобіщєв. Єту дєвочку хочєтся пєрєєбать брєвном по головє, когда она начінаєт чьто-то говоріть. А єслі она начінаєт разговор ілі строіт глазкі - мой МПХ куда-то ісчєзаєт, і, как я ужє говоріл ранєє - почєму-то очєнь рєзко і сільно хочєтся срать. Імєнно срать, а нє какать.
Отака хуйня, малята...

Назад
Зверху Знизу