4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
що тут у вас дівчат нема в темі, одні хлопчата
оні хуёво сєбя ведут і прогулівают много, тобто рідко заглядають. Мабудь, бєзграмотніє ілі дамашнєє заданіє ніздєлалі.
Асобінна інапланєтянка совсем страх потеряла вмєстє с ужосом і совєстью нашєй єпохі :любов:

Всє дєвочькі будут наказані в єйо літсє :кручусь:

оні хуёво сєбя ведут і прогулівают много
:yahoo:
Мабудь, бєзграмотніє
:курю:
Асобінна інапланєтянка совсем страх потеряла вмєстє с ужосом і совєстью нашєй єпохі :любов:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:... Мабуть, снова сібє корону поправлять прідьоццо... :girl:
Всє дєвочькі будут наказані в єйо літсє :кручусь:
І вам єйо тожє поправіть нє помєшаєт :D

ползучіє і зємноводніє отєті гаді блять мєня ф ступор вводють...:плачу:
чота я очкую...
:незнаю: Ну, чьто жє ві такой пуглівій7..
вони дуже огидні навпомацки.

і у ніх губі хальодніє
Єслі ві їх станєтє шчюпать і цулувать навпомацки, дєлая прі єтом
то оні і самі впадут
в каталєптічєскоє состояніє
Нєрві, знаєтє лі...

не ххооочу:плачу::плачу:
навіщо Ви так зі мною :плачу::плачу:
навііііііщо
що я такого накоїла, що треба мені двійку!
Що!:плачу:
А!
:плачу:
Ви мене так образили:плачу: я не можу спати навіть
Ві образілі самі сєбя, посрєдством забітово шчодєнніка. І єто в том чіслє. А всьо остальноє Ві самі прєкрасно знаєтє: только явка с повінной сможєт смягчіть Вашу участь. А дошок я ніяких не боюсь, можете мене не лякати;)

У нас на районе какой-то гений решил прикольнуться и руки манекенов обмазал жиром и разбросал по мусоркам. Целый вечер и ночь, в свете фонарей, бездомные собаки таскали по району десятки рук. Возвращаясь ночью домой, можно было подумать, что ты случайно попал на съемки нового сезона Ходячих...
(с)

Ві образілі самі сєбя, посрєдством забітово шчодєнніка. І єто в том чіслє. А всьо остальноє Ві самі прєкрасно знаєтє: только явка с повінной сможєт смягчіть Вашу участь. А дошок я ніяких не боюсь, можете мене не лякати;)

не гавкай :добіса:

к чєму єто777 :незнаю:
хотя, в прінціпє - ужє нє важно
бєру своі слова обратно нашщот явкі с повінной і двойкі мєняю на нєаттєстацію. Ві просілі букві - дарую вам букві, на прошщаніє.
отпускаю с міром
спасибо за вніманіє

Назад
Зверху Знизу