Статус: Офлайн
Повідом.: 61336
Повідом.: 61336
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
мне больше боязноБаюсь-баюсь

я по трезвому не могу раскрыть весь свой творческий потенциал![]()

ну как это??? до-ветру...бохмой
а туалет? а горячая водаа?? а руки где помыть![]()

Молодой и зеленый?
я после префоменцев тут тоже не все помню что пишу...ниче не помню

Ах вот оно как....когда я писал что бросаю пить
я имел ввиду что за свой счет![]()

ящик??Теперь я поняла, зачем Алеся купила ящик шмурдяка вчера

я после префоменцев тут тоже не все помню что пишу...
так что уже стараюсь сразу сам удалять
темболее пока проснусь на след день уже прочитано и увидено многими![]()

отожахах и тогда случаются моменты феерий, которые потом никто не может забыть

ага) просто плохо переношу, после пары раз.. понял, что не мое.. да и не тянет особо)
у меня два близких друга не пьютЭто очень прекрасно. Сейчас мало людей, которые не пьют. Тем более мужчин.
Эргоферон.
Это очень прекрасно. Сейчас мало людей, которые не пьют. Тем более мужчин.

да я уже постил статью на эту темуАнтибіотики – Не рекомендовані.
Міністерство охорони здоров'я України стурбоване поширеною практикою надмірного та необґрунтованого призначення безрецептурних ліків для симптоматичного лікування неускладнених ГРВІ у дітей.
Спираючись на сучасні доказові клінічні настанови, протоколи та рекомендації (The National Institute for Health and Care Excellence (), Аmerican academy family practice (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), Аmerican academy of pediatrics (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), Cochran library (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), Medscape (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), UpToDate (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), Centers for Disease Control and Prevention (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), World Health Organisation (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.) та ін.), МОЗ просить взяти до відома:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Застосування груп препаратів при ГРВІ:
Антибіотики – Не рекомендовані.
Противірусні препарати – Не рекомендовані (крім озельтамівіру та занамівіру за показаннями).
“Імуномодулятори” – Не рекомендовані. Можуть бути шкідливі.
Інтерферони – Не рекомендовані. Ефективність співрозмірна з плацебо.
Антигістаміни – Не рекомендовані. Ефективність при лікуванні ГРВІ не доведена.
«Сиропи від кашлю» – Не рекомендовані. Можуть бути шкідливі у дітей до 4 років.
«Комбіновані ліки від застуди» – Заборонені дітям молодшого віку. Полегшують симптоми у дорослих.
Вітаміни – Не рекомендовані.Ефективність не доведена.
Рослині препарати – Ефективність не доведена.
Міністерство охорони здоров'я рекомендує лікарям проводити роз'яснювальну роботу з медичним персоналом та пацієнтами щодо неефективності використання цих груп препаратів у дітей та потенційної шкоди самолікування. А також здійснювати широку просвітню роботу серед населення про заходи профілактики грипу і гострих респіраторних вірусних інфекцій.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
так я и есть такойа алкоголь для неуверенных в себе личностей))
Котэ - без обид

АгаМіністерство охорони здоров'я України стурбоване поширеною практикою надмірного та необґрунтованого призначення безрецептурних ліків для симптоматичного лікування неускладнених ГРВІ у дітей.
Спираючись на сучасні доказові клінічні настанови, протоколи та рекомендації (The National Institute for Health and Care Excellence (), Аmerican academy family practice (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), Аmerican academy of pediatrics (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), Cochran library (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), Medscape (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), UpToDate (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), Centers for Disease Control and Prevention (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.), World Health Organisation (⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.) та ін.), МОЗ просить взяти до відома:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Застосування груп препаратів при ГРВІ:
Антибіотики – Не рекомендовані.
Противірусні препарати – Не рекомендовані (крім озельтамівіру та занамівіру за показаннями).
“Імуномодулятори” – Не рекомендовані. Можуть бути шкідливі.
Інтерферони – Не рекомендовані. Ефективність співрозмірна з плацебо.
Антигістаміни – Не рекомендовані. Ефективність при лікуванні ГРВІ не доведена.
«Сиропи від кашлю» – Не рекомендовані. Можуть бути шкідливі у дітей до 4 років.
«Комбіновані ліки від застуди» – Заборонені дітям молодшого віку. Полегшують симптоми у дорослих.
Вітаміни – Не рекомендовані.Ефективність не доведена.
Рослині препарати – Ефективність не доведена.
Міністерство охорони здоров'я рекомендує лікарям проводити роз'яснювальну роботу з медичним персоналом та пацієнтами щодо неефективності використання цих груп препаратів у дітей та потенційної шкоди самолікування. А також здійснювати широку просвітню роботу серед населення про заходи профілактики грипу і гострих респіраторних вірусних інфекцій.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.