Штото я не припомню таких особенностей... внешнего вида дельфинов. Где он это описывал?))Не, он под дубом. Раскидистым. А шо?![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Штото я не припомню таких особенностей... внешнего вида дельфинов. Где он это описывал?))Не, он под дубом. Раскидистым. А шо?![]()
ага...и."орхидеи еще не зацвели.."и деликатес![]()

Походу, все ****ся, кроме тебя![]()

ага, спроси у моих детей![]()

Штото я не припомню таких особенностей... внешнего вида дельфинов. Где он это описывал?))
О.Вишня. "Море". Дето так...Дельфін – це ніби наш річний рак, тільки в сто раз більший… Відрізняється він од рака тим, що рак має шийку й клешні, а дельфін ні клешнів, ні шийки не має… У рака очі ззаду, а в дельфіна спереду. У рака тіло вкрите шкаралущею, а в дельфіна шкірою… Рак живе в норах, та в корчах, та в куширі, а дельфін більше під поверхнею в морі, красиво перекидаючись і вилітаючи, коли грається, над водою… Рак їсть падло, а дельфін живу рибу… Рака їдять, а дельфіна не їдять… Рак так і зветься завжди – «рак», а дельфіна за його жвавість і веселий характер прозивають «морською ластівкою»… Це все різниці між раком і дельфіном… Але є одна спільна в них риса, що надає їм подібності одне до одного: і рак, і дельфін плавають…

Ну. У меня уши меньше. И носик скромнее... Значительно...
лже салаты из страны лжецов...-от это да.. гурманское блюдо..Всем салат с сёмгой.

эээ..панцири-для панцирных генералов....не, панцири самое вкусное!![]()
...ніби...О.Вишня. "Море". Дето так...![]()
Ты как в том анекдоте: вспомнила бабка, как девкой была![]()

я хотела их домой взять...но мне запретили-сказали, что я их заморю голодом...Их еще можно на лицо запускать... Говорят , слизь у них...... Животворящая!!!
.

"*****в пане, шо самому погано"?![]()

на Крейдянку?))) Пешком далековастенько))ты окончание забыла: - когда на Крейдянке жила
пошел я на речку, говорят там водичка супер!![]()
А шо сразу - я?...
Это - не я...
ты окончание забыла: - когда на Крейдянке жила
пошел я на речку, говорят там водичка супер!![]()

ну, развишо фдецтвє...єтта йЯ..!
![]()