а Шєкспір тута прі чьом777 Он шо, дуєльній подсвєчнік71Тожє, дєло нужное1 Будєт потом внукам на старості лєт рассказівать, чьто помніт чудніє мгновєнья...![]()

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а Шєкспір тута прі чьом777 Он шо, дуєльній подсвєчнік71Тожє, дєло нужное1 Будєт потом внукам на старості лєт рассказівать, чьто помніт чудніє мгновєнья...![]()

Та, то нє страшно, шо подсвєчнік... Лішь бі нє рєктальній.....Он шо, дуєльній подсвєчнік71![]()
а што плохово в послєднєм777Та, то нє страшно, шо подсвєчнік... Лішь бі нє рєктальній...
А, шо Шєкспір сам сказал, шо єму там нравітся71а што плохово в послєднєм777

к моєму глубочайщєму сожілєнію мі с нім о вісшіх ємоціональніх возліяніях нє бєсєдуєм.А, шо Шєкспір сам сказал, шо єму там нравітся71![]()

Жаль.к моєму глубочайщєму сожілєнію мі с нім о вісшіх ємоціональніх возліяніях нє бєсєдуєм.![]()
А, с Шульбєртом7..
он сломал мой мольбєрт, поєтому я к нему глух і нєм. Дажє во снє с нім нє разговаріваю. Он фошізд1Жаль.А, с Шульбєртом7..
![]()

Точно, фошізд1 Да, я б єму за мольбєрт кісточку..рєктально1он сломал мой мольбєрт, поєтому я к нему глух і нєм. Дажє во снє с нім нє разговаріваю. Он фошізд1![]()
Дажє, бєз подсвєчніка1отстрапоніть єво111Точно, фошізд1 Да, я б єму за мольбєрт кісточку..рєктально1Дажє, бєз подсвєчніка1

О-о-о-о, ві подошлі к єтому вопросу со знанієм дєла1отстрапоніть єво111![]()

в мультіках відєлО-о-о-о, ві подошлі к єтому вопросу со знанієм дєла1А, я так... по-любітєльскі, на ємоціях...
![]()

в мультіках відєл![]()
Фігасє, у вас фільмотєка...Фігасє, у вас фільмотєка...
Жанр нє тот1Ві смотрітє кіно в сундукє7 Орігінальнєнько1 Пойду-ка і я посмотрю... в постєлі.нє, у мя в сундукє токово нєд.Жанр нє тот1
Спокойной ночі1Ві смотрітє кіно в сундукє7 Орігінальнєнько1 Пойду-ка і я посмотрю... в постєлі.Спокойной ночі1

идут снєгі

Ника, я конечно же всё понимаю: когда заплетается язік...![]()
Кто сегодня ходил /пойдет колядовать или к кому ходили? Что насобирали/отдали там, делитесь впечалтением!![]()

Павлик,ты мне седня снился,знаешь как?![]()