Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
ой, тока не надо мне ездить по ушам:ги:

а ты шо можешь кого то удивить или испугать?
котяка всё равно тока в баню зказан;)

у меня нет ни одной ночнушки, я ж сплю голяком, а теплая пижама боюсь не прокатит:D

ото и нефиг выделыацца, будут все свои:пиво:

ты шо, он же теперь из-за Алеси стал добропорядочным и целомудренным:D

ага:рл:
и Даше с Лерой гименопластику сделал:іржач:

Оу...
Ко мне Мариша прикатила
:кручусь:
Буду позже :D

Валяюсь! :іржач:

Клєр Захарна

Гуляю я значіть сіводня с пітомцем (сусідська бультер"єрка Жульбарс, в міру Жиробас) в частному сєкторі, де хатинкам років по піздісят, а то й всі сто.
З всяким псо я завжди дружила і оці свинячі сорти бійцівських порід мене рідко бентежать, стараюсь з ними завжди по-доброму спілкуватись. Вопщим жиробас з дєцтва мені подавав лапу, а іноді його балувала желатиновою кісточкою. підлизувалась:D
Сусід попросив пару днів придивитись за псінкою, бо крім мене на всіх незайманих старушок напада енурез во всьому кварталі від вигляда Жиробасіка.
От шо саме головне у псо з точки зрєнія банальної ерудіції кошатніка? правильно! Посракать і посікать вчасно, щоб пітомєц не напудив у диван, а потім нагодувати його, ну ще за вушною раковиною качіствінно чуханути, ну і погратись чуток, щоб не скучав...
Йдем гуляти.
Жульбарс смішно закидає кривими лапами по прочищеному від снігу проходу, іноді оглядається, чи я ще жива теліпаюсь на повідку, ну і качєствєнно сєрєт під каждим деревом і не менш якісно підсикає. Я самосабой ходю з лопаткою і збираю тепленькі гівняки у цалахванчік прямо з снігу
Жульбарс після каждої лічінки замисловато на мене лупиця свинячими очицями, видає хрюкокашель, чи кашлехрюк і всім виглядом демонструє, шо я самашечча на всю голову, ну не привикла собачька, коли за нею прибирають і всьо тут! :ги: Організувала псо когнітівний дісонанс, бідося аж від вечері відмовився.
Вчора цей паразіт нагло раз вісім срав під кожним кущем, а сьогодня псінка мене чи пожаліла, чи трагічно сказалось на о"бємі вчорашня голодівка, вопщим вичавив три кавелка за раз і вже не лупився, а сприйняв, як должне)
Найбільше мене здивував один дідуган на воротях, який пасьот у вулицю луччє всіх скандальних баб
- Швіт перевернувшя, вшяке бачив, - жамкає дідуган ротом, в якому два зуба і ті кутні, - швят, швят, жа шобаками вже гімняки підбирають...
- Діду, всі цивілізовані країни вже давно так живуть, ніякий світ нікуди не перевертавсь!
- Шо, шо ти шкажала?
- Ой, та всьо, ще ніфаталла мені отут глухонімому капітану дальнього плавання часову лекцію вичитувати про міграцію собачих гівняків в цивілізованих країнах - бурмочу під ніс та йду далі.
- Ошьо підожди, внук мій Сєржуня ж роботи прийде, то я йому пожаліюшь, шо ти зі мнов балакать не хтіла.
Жульбарсік, псінка очінь не глупа, очінь... вопщим бросив всі справи рискать в кущах, підбігає до дідугана та яааак гавкне! Морду повернув і з цікавістю дивиться на діда.
- та ну ваш до шраки, - сказав дід і хутко заковиляв у хату. Нада буде завтра йому про Діскавері розповісти, бо лупиця в казна що, ящур двозубийшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш888888)))
останнє речення для вас дописав котБоніфацей лічно, шото зна животінка, ггГ :D

16114741_847854825355850_2041919163701753145_n.jpg

ааа,ну тогда похвально, у меня дома также,маман в секонде нашла золотую жилу и стала покупать шмотки там,ну короче,сама понимаешь...

Валяюсь! :іржач:

Клєр Захарна
останнє речення для вас дописав котБоніфацей лічно, шото зна животінка, ггГ :D

Бред какой-то, бультерьерами умащенный... Если бы моя собака посмела гавкнуть или швырнуться на кого-то из человеков без команды - Трой выгреб бы таких пиздюлей, какие ему и не снились в самых страшных снах.. Благо, за девять лет совместной со мной жизни, ему даже мыслей таких не приходило в башку...

Назад
Зверху Знизу