4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Це відповідає дійсності. Коте - це портал в тонкий світ.:увага:

А як ви намалювали таку стрілочку?
Wt htlfrnjh
вибачте.
Це редактор "paint@ і там є такі значки. От і намалювала.:)

Коте - це портал в тонкий світ. Так, я можу розмовляти з коте силою думки

це особисте враження, не більше ;)
Мабудь, Ви не дуже полюбляєтє темряву, або у Вас слабкий зір. :(

Ні, з зором у мене все в порядку. Темряву не люблю.
Не розумію звідки такі чудні виводи.
Може то теж якесь Ваше своєрідне уявлення. Але це помилкове.

я можу розмовляти з коте силою думки

А Карлос Кастанеда розмовляв з койотом, койот сказав йому "Привіт. Як справи?", і дон Хуан сказав що він може стати койотним магом. Ну можливо це був і не койот, а просто тонкий світ у такому відображенні.

Ні, з зором у мене все в порядку.

Слава Богу... :) :вітаю::kiss:

hdchd1.webp

Це етажерки для коте:) Вони гойдаються перед сном, а потім їм сняться сни, чк вони потрапляють у інший простір, що є в уяві реальності без обмежень.:браво:
І не говорі :-)

Однако я почті год такі пользовалась чорнім :рл: Ну, на планшете когда сідела под проксі. В проксі на планшете нельзя вібрать цвет :( Вообще-то малій размер планшета как-то помогает пережіть єту непріятность, в смісле чорній цвет. А вот на большом моніторе такі напряжно - слишком много чорного :(
Отож бо. Я коли вперше після ноутбукової подорожі до чистого від куків життя зайшла...коли паролі, явки все стерлося:D дивлюся омояхалепо! все чорне і першим чином що зробила це прогорнула сторінку вниз щоб знайти :браво: І потім світло! :клас: все я можу знову читати все
А я очень люблю ночь і темноту, і огні города :) Однако терпеть не могу чітать беліе букві на черном фоне :D :незнаю:
Вогники міста теж полюбляю. Особливо коли дивишся на все це з вікна 10 поверха.
Добре якщо вікна виходять з видом на Журавльовське водосховище, вул.Желярді, Саперну...там вогники такі і пливуть і святяться. Тому що обидві дороги догори йдуть і ще річка. А сонце там сідає як гарно. :кручусь:
Але нажаль вікна виходять у кущі до котиків.
Але все ж таки це добріше, ніж вони виходили на сусідню багатоповерхівку чи у двір, де бабки сидять :-)

А Карлос Кастанеда розмовляв з койотом, койот сказав йому "Привіт. Як справи?", і дон Хуан сказав що він може стати койотним магом. Ну можливо це був і не койот, а просто тонкий світ у такому відображенні.
Мені здається, що йому подобались койоти і він насправді бачив койота, який з ним розмовляв. Деякі кажуть, що це людина з глузду з'їхала, але це зовсім не так. Це може пояснити сильна уява, яка стира межу між відчутним і духовним світом:)
Слава Богу... :) :вітаю::kiss:

hdchd1.webp
Цікаво.
Доброго вечора-ночі.
Чому кіт позіхає?
і ось ще подумала, що маска на очі зовсім заважає сну

Це може пояснити сильна уява, яка стира межу між відчутним і духовним світом

Уява тільки створила інтерпретацію явища, нового для розуму. Тому що розум ніколи такого не бачив і не здатен пояснити. А саме явище об'єктивне. Як варіант.

По-чорному.:рл:

Уява тільки створила інтерпретацію явища, нового для розуму. Тому що розум ніколи такого не бачив і не здатен пояснити. А саме явище об'єктивне. Як варіант.
Розум краще вимкнути. Якщо почати аналізувати, що відбувається -все пропаде. :(

А в мене 888.

Це збіг?
не думаю. :-)

хм, дивно. Ця пісня мені подобалась завжди.
Ночі так ночі. Не будемо кривити душею, чи як там кажуть.:):)
Хоча....може ранку. :D
"..прокинувся я рано...о першій годині ранку і відразу пішов снідати..."

;)

О ось дивіться ще трошки єнотів. В відео ми бачимо, як єноти полюбляють блини зі сметаною. До самого свята їм байдуже, я вважаю. Але по-поїсточки на другому поверху ох як добре.:D

І ще голос такий, наче то єнот розмовляє. Як у мультику зняли. :клас:

Назад
Зверху Знизу