Статус: Офлайн
Повідом.: 47911
Повідом.: 47911
Відгадайте, що я роблю?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
уууу УУУУУ!Відгадайте, що я роблю?
може як тут?
приспів тут - веселий
А це вжепездець, або висловлюючись літературним і запатентованим словом пыздыкыз!!!Серед твоїх родичів часом нема Вітаміночки?
![]()
ти користуєшся?
ще ні - тільки придумав, пишу інструкцію ))

Я відповім цитатою:ок
не угадал
но хоть напугал7
нашугал козу фіалкой! плавалі до такіх берегов знаєм шо до кучи под етім нефібєнним сінім нєбом

Краще створи інтерактивного Чеширського кота. Щоб міг говорити і ходити.

не мели їрундицею.Інструктивний бронхіт - хворій як по писаному.![]()
Кожен сам собі Чешик, якщо вже трохи поглиблюватись![]()
ооооо мне вроде бi очень знакомi єти йетиЗнаєш з якого це серіалу77777

Де мені знайти такого кота?
іграшку, не знаєш?

Перш за все, просто дайте мені пояснити гарячого водонагрівача! Мій гарячий водонагрівач просочився і затопив мою кухню, і тому я просто пройшла через його заміну. У нас було так багато снігу (це тане зараз), що було дуже важко провести його через весь сніг, щоб потрапити на полігон, так що це та інші будівельні матеріали висять на моєму ганку, поки не буде більше снігу.
Подивіться, як лисиця, орел та кішка просто гаразд, і ніхто не намагається атакувати кого-небудь, і вони справляються просто добре? Зверніть увагу на орел у фоновому режимі на стовпці лампи на вулиці. Це партнер цього орела. Вони не завжди атакують і вбивають один одного. Наша лисиця та орли та коти в принципі справляються просто добре.
Іноді, якщо є їжа, вони можуть боротися за їжу. Я живу в Уналаска, Аляска на Алеутських островах. Також, раніше в той день, коли лисиця вперше з'явилася на Gizmo, моя кішка підійшла до лисиці і сказала йому піти. Це було забавно! Але лиса прийшла відразу!
&list=LLQXn9Frs2RJZfsCCPfwC7TQ&index=98

Особливо привітики перекладачу з англійської мови.мммм, треба глянути, шукнути
завтра, якщо забуду - нагадай, будь ласка![]()