4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Човник правий сектор дуже навантажений виявився. Він добре тримався на воді? І ще таке питання, ти там щось фотографуєш по дорозі?

дно - тримає нормально. :клас:
під час руху я ж по салону не бігаю, гроші заздалегідь готую, та передаю за проїзд.

Трохи фотографую. Але без фанатизму, та особливої техніки :)

cjae5a.webp

2fhdgd.webp

2fahdf.webp

дно - тримає нормально. :клас:
під час руху я ж по салону не бігаю, гроші заздалегідь готую, та передаю за проїзд.

Трохи фотографую. Але без фанатизму, та особливої техніки :)

cjae5a.webp

2fhdgd.webp

2fahdf.webp
А ця церка, що наче на фортеці це де знаходиться?
Під час руху по салоні такої площі можуть бігати хіба що ноги:іржач: Салон:іржач: оце сказав
Вимикайте мобільнікі

Чому?
Це ж на вулиці треба. А якщо в хаті теж?

Сегодня біл в БОМСе і вспомніл как ві тепло отзівалісь о тюльке ваговой.
Решіл последовать вашему совету і пріобрьол тюльку сорта мойва. Восемьсот грамов.
Планірую поджаріть.
Что то посовєтуєте в таком случає?
Спасібо.

ввімкнула, задерлась на дах багатоповерхівки... стою вся мокра, підперезана широким металевим поясом
зачємнахуа777:незнаю:
просто так подумать о пріятном і вспомніть всьо - рєлігія нє позволяєт71:D

я по рогоскопу - сінтябрьонокнах, поєтому с одной стороні нєнавіжу осєнь, а с другой... із-за одного дня фіркать на всьо - я пока єщьо в здравом умє і прі доброй памяті. Поєтому нє стану :кручусь:
но опавшіє лістья под кольосамі - значітєльно увєлічівают тормозной путь транспортного срєдства :ідея:

А ця церка, що наче на фортеці це де знаходиться?
Під час руху по салоні такої площі можуть бігати хіба що ноги:іржач: Салон:іржач: оце сказав

церка - це в Славяногорську. там монастирі, храми, паломники, etc.

зачємнахуа777:незнаю:
просто так подумать о пріятном і вспомніть всьо - рєлігія нє позволяєт71:D

ну, мало лі какие ідеї у человека!

я, напрімер, один Новий Рік зустрічав на маківці анкерної (поворотної) ЛЄП 110Кв, з горілочкою, бутербродиками, та у самоті, більше ніхто не прийшов :D
там, на вершині, де йде трос грозозахисту - є невеличкий квадратик, десь 30*30 см, на якому досить зручно сидіти :кручусь:

1hghfd.webp

Назад
Зверху Знизу