Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
чойта хфірім глючіт,отсілает сам по дві різа сообщяния

Скажите,а хлеб на кефіре он кислій или вкусній?

смотря какой сторіной его поліжіть на кіфір,также еще в чем у вас наліт кіфір,в стекле ні удобно грізть хліб на кіфіре,а полієтілен трідно періваріваецо

ойлядь

Яким чином выдбуватиметься поява *******ок? О! Згадав метод збовтування - до пляшки треба покласти кульку. Скляну або металеву з безпечного металу. И шоб збовтати - елементарно, руками. :ги:
Тоді можна бульбулятор де завгодно зробити, навіть у ДНР... уявіть: 82 мм міни гупають поруч, а тут *******ки и нехай увесь світ зачека...

А якщо в бутілку покласти кошоладку с *******ками аєро, тоді повітря там стане більше?

чойта хфірім глючіт,отсілает сам по дві різа сообщяния
ХФ :іржач: почітал тєму в автоматическом режиме и ему сорвало кубанку. :іржач:
==
Короче, нашел для чего єтот сік.
Сок грецкого ореха способен нейтрализовать более 100 видов различных паразитарных возбудителей. Наряду с мощным глистогонным действием, такой сок обладает и желчегонным эффектом.

Т.е. понімайу єто так, шо еси его залпом віпить, потом можно уже никого не бєспокоить :D
--
Віделил важное. Витаминочка, у Вас же все равно уже глисті от кота, а тут такое средство. Я его бережно соберу, свежайшеее!

А якщо в бутілку покласти кошоладку с *******ками аєро, тоді повітря там стане більше?
Прівєт!
А потом нагрець? Ишшо и как! Я разбіраюсь в єтих скучніх вопросах, романтика мнє чужда. :rolleyes:

А к нам всегда приходят тучі со Змиева. Єто там хде я нахожуззь.
А в обратную сторону - никогда не идут :eek:

Шооо? Уже в Зміеве:eek: А щось пропустила мабуть

:підстолом:
єто ж тока начало, вигоград накапливаицца и чудит дальше. :іржач:

Він накопичує бульбабашки у кишковику

Ві дадите мне понюхать?
давайте все будім нюхать
От вам всім:
a197ba70bad7.jpg

нюхайте
Паша, я тут размещу відео ваше.
а я нікого ніхачу нюхать,у міня насморк

будут всі занюханіе

Тоді вам нужно нюхать капли в нос

Так скажіЦь его мона пиЦь или от него торба буит?
Будит от него у торбі взрив

Останнє редагування:
Витаминочка, у Вас же все равно уже глисті от кота, а тут такое средство. Я его бережно соберу, свежайшеее!
Он прівітий. И здоровій кіт. Он трі раза в день сидит на подоконніке с той сторні , где уліца и смотрит

он знает что єто улица а не телевищор?

Думаю да, телевізор он уже відел, а уліца на него не похожа. По телевізору кіт смотрел красочній фільм про рібок и птичек

Отгадайте загадку:
"они бівают пухнасті"

Ореховій сік уже стакан натікав.
Єто хде стока глістів найті, шоб їх потома погонять?

Назад
Зверху Знизу