у мєня аж глаза блєстєть сталі прі відє єтой фоткі... какая классная ЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯПА. До полусмєрті захотєлось єйо потіскать... Обожаю когда аккуратно і ласково віпускают когті))) І умєрєнно пріхватівают жубкамі.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
у мєня аж глаза блєстєть сталі прі відє єтой фоткі... какая классная ЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯПА. До полусмєрті захотєлось єйо потіскать... Обожаю когда аккуратно і ласково віпускают когті))) І умєрєнно пріхватівают жубкамі.

І ветерок в квартіру попадаєт свежій і прохладній![]()
хііііііііііііііііііііііііііііііііхіхіхіхіхіхі))))))))))))))))Зато такім методом можна добіться максімально полніх ответов![]()
у мєня аж глаза блєстєть сталі прі відє єтой фоткі... какая классная ЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯПА. До полусмєрті захотєлось єйо потіскать... Обожаю когда аккуратно і ласково віпускают когті))) І умєрєнно пріхватівают жубкамі.![]()
А я думаю, что через час я сяду в автомобиль и помчу навстречу свежему воздуху и отдыху.А Ві что думаете?
у мєня аж глаза блєстєть сталі прі відє єтой фоткі... какая классная ЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯПА. До полусмєрті захотєлось єйо потіскать... Обожаю когда аккуратно і ласково віпускают когті))) І умєрєнно пріхватівают жубкамі.![]()

А я думаю, что через час я сяду в автомобиль и помчу навстречу свежему воздуху и отдыху.

А я думаю, что через час я сяду в автомобиль и помчу навстречу свежему воздуху и отдыху.

Большущий котик![]()

а к вам грозі нейдут
патамушо ві всьо время кошатіті![]()

а к вам грозі нейдут
патамушо ві всьо время кошатіті![]()
А к нам уже пришли грозі
А к нам уже пришли грозі

А к Вам это куда?
а к нам тумані идут
![]()
лапті-лапіщі і дліннющій фостіщє...![]()