Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі - Part 3

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Я это читал когда то ,только в другой редакции.
Я видела там еще біл анекдот с участием евреев. Тоже про козу.

Выкладывайте тогда в ФБ,посмотрим...
Так у меня там и так есть фото на странице.:)

На улице слегка посвежело. +26. Как ночью біло. Пора в путь!

на Салтовке немного покапал

нононононо не нужнi сегодня азаза.

В моем м-рне нужні!:) А если в Вашем не нужні, тогда не делайте запрос!

на Салтовке немного покапал

С какой стороні? У нас так минуту и потом еще минуту покапал. Ветерок правда хороший. И все!

Какая прелесть
Везде капает а к нам не дойдет

Везде капает, а у Вас как ливанет! Будете раді?:)

стрингі опасніє они очень остріє

я на Салтовке, у нас не капало
тоже так било-пару минут и все:D
С какой стороні? У нас так минуту и потом еще минуту покапал. Ветерок правда хороший. И все
Надо зигу наказать:мораль:

Немного о шаманизме :D:D:D

Китайський "шаман" знайшов привидів у жінці в піхві та "вигнав" їх за допомогою пеніса

Клієнтка заплатила чоловікові за послугу "екзорцизму". Китаєць вигнав з жінки "привидів" пенісом Жителя Гуанчжоу на ім'я Хуан Цзяньцзюнь заарештували за проведення сеансу "екзорцизму" за допомогою власного пеніса. На чоловіка в поліцію поскаржилася його клієнтка А Сінь. Жінка повідомила, що звернулася до Хуан Цзяньцзюню за допомогою як до "мисливця за привидами", у спробі домогтися уваги свого начальника, в якого була закохана. Хуан Цзяньцзюнь запросив жінку до готелю й в номері велів їй роздягнутися. Після цього "мисливець за привидами" заявив клієнтці, що причиною її любовних невдач є "привиди" в її статевих органах.
Потім заповзятливий китаєць повідомив, що вигнати духів з жінки можна за допомогою його пеніса. Жінка погодилася на процедуру "екзорцизму", і "мисливець за привидами" зайнявся з нею ****ом. Скільки клієнтка заплатила за послугу, не повідомляється. Наразі поліція з'ясовує, чи були в китайця інші жертви.
Більше читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Что єто они за ерунду пишут там!:D

Лев Абрамович, Ві видели цветочки?

Немного о шаманизме :D:D:D

Китайський "шаман" знайшов привидів у жінці в піхві та "вигнав" їх за допомогою пеніса

Клієнтка заплатила чоловікові за послугу "екзорцизму". Китаєць вигнав з жінки "привидів" пенісом Жителя Гуанчжоу на ім'я Хуан Цзяньцзюнь заарештували за проведення сеансу "екзорцизму" за допомогою власного пеніса. На чоловіка в поліцію поскаржилася його клієнтка А Сінь. Жінка повідомила, що звернулася до Хуан Цзяньцзюню за допомогою як до "мисливця за привидами", у спробі домогтися уваги свого начальника, в якого була закохана. Хуан Цзяньцзюнь запросив жінку до готелю й в номері велів їй роздягнутися. Після цього "мисливець за привидами" заявив клієнтці, що причиною її любовних невдач є "привиди" в її статевих органах.
Потім заповзятливий китаєць повідомив, що вигнати духів з жінки можна за допомогою його пеніса. Жінка погодилася на процедуру "екзорцизму", і "мисливець за привидами" зайнявся з нею ****ом. Скільки клієнтка заплатила за послугу, не повідомляється. Наразі поліція з'ясовує, чи були в китайця інші жертви.
Більше читайте тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Красиво развел, хрен подкопаешься:іржач:

Назад
Зверху Знизу