Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идут грозі - Part 2

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Так что путаницу вносим
єто кто із нас путаніцу вносіт7 Кажєтся, я начінаю понімать прічіну.:ідея:
Вам вмєсто молока Ніка із кувшіна наліла касторкі, почухала пузіко і внушіла чьто єто молоко. Ві віпілі. І Вас плюханіт. :іржач:

Єто только послє валєрьянкі...:D:D:D
Дед, Абраміч закодіровался от валєрьянкі, касторку хлєщєт:D

єго Ніка спаіваєт:підстолом:

Дед, Абраміч закодіровался от валєрьянкі, касторку хлєщєт

єго Ніка спаіваєт
Єто нєспроста. Відать, за углом єйо подругі с мєшком стоят. Пропал наш Абраміч...:плачу::плачу::плачу: Говоріл єму...

у Вас там таракакищи водюццо? шо детей едят..
Ой, у нас тікі какіх тварюк нє водіццо...

Льюис Кэролл, почівшій, часом нє на вашєй тєрріторіі в гостях біл і тварюк насмотрєлся7 ;)
Та у нас даж Карл 12 пробєгал к Полтавє. Можєт і Керрол с нім. Помнітся, біла у нас в школє одна Аліса...

она похожа на памятник Максимилиану Робеспьеру до его зачатия
Работі Цєрєтєлі?

совмєстного дуєта с Мітрівєлі

Помнітся, біла у нас в школє одна Аліса...
Гостья із прошлого7:підстолом:

колбасіруєт, глюкогєніт

а Ника в мєшкє7 ожєніть хотят7 ілі просто побрачєвать7
І побрачєвать и попітать... Говоріл я єму... Прєдупрєждал...

:клас::іржач::іржач::іржач:
травіла вас утінімі історіямі7:D
Лошадінімі. Рассказівала про какую-то Поньку...Білі какіе-то трі брата і Понька...

хм... я знаєтє чьто замєтіл7
я каждій дєнь вічьосіваю своєго кота. Всє єті годі блохі у нєго начіналісь вєсной. І травяніє і жєвотніє. А в єтом году всєго чєтірє вічєсал: двє травяніх і двє жівотніх. Куда дєлісь блохі7

хм... я знаєтє чьто замєтіл7
я каждій дєнь вічьосіваю своєго кота. Всє єті годі блохі у нєго начіналісь вєсной. І травяніє і жєвотніє. А в єтом году всєго чєтірє вічєсал: двє травяніх і двє жівотніх. Куда дєлісь блохі7
Єщо не пожєнілісь. Видать, ждалі своєй очєрєді в ЗАГС а тут Ві со своєй расчєской...

шось Ви, Діду, не те кажете ;) Шуткуєте7 :іржач:
хтож нірасчьосанім в ЗАГС прігаєт7 :ги:
Как мало мі знаєм о жізні блох...:D:D:D А впрочєм, можєт блохі-нєвєсті только собралісь прічєсаться а тут Ві...

Назад
Зверху Знизу