_pasha
P
О. Точно! Я сразу не догадайтен.А в первом случае лосос
у Вас там таракакищи водюццо? шо детей едят..Молодой двухлєток. Сожралі, нє подавіліся
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
О. Точно! Я сразу не догадайтен.А в первом случае лосос
у Вас там таракакищи водюццо? шо детей едят..Молодой двухлєток. Сожралі, нє подавіліся
єто кто із нас путаніцу вносіт7 Кажєтся, я начінаю понімать прічіну.Так что путаницу вносим

Дед, Абраміч закодіровался от валєрьянкі, касторку хлєщєтЄто только послє валєрьянкі...![]()

Єто нєспроста. Відать, за углом єйо подругі с мєшком стоят. Пропал наш Абраміч...Дед, Абраміч закодіровался от валєрьянкі, касторку хлєщєт
єго Ніка спаіваєт

Говоріл єму...Ой, у нас тікі какіх тварюк нє водіццо...у Вас там таракакищи водюццо? шо детей едят..
Льюис Кэролл, почівшій, часом нє на вашєй тєрріторіі в гостях біл і тварюк насмотрєлся7Ой, у нас тікі какіх тварюк нє водіццо...

77777плюханіт
она похожа на памятник Максимилиану Робеспьеру до его зачатияА здесь она похожа на дракона или на уточку.

Та у нас даж Карл 12 пробєгал к Полтавє. Можєт і Керрол с нім. Помнітся, біла у нас в школє одна Аліса...Льюис Кэролл, почівшій, часом нє на вашєй тєрріторіі в гостях біл і тварюк насмотрєлся7![]()
Работі Цєрєтєлі?она похожа на памятник Максимилиану Робеспьеру до его зачатия
совмєстного дуєта с МітрівєліРаботі Цєрєтєлі?
Гостья із прошлого7Помнітся, біла у нас в школє одна Аліса...

колбасіруєт, глюкогєніт
адада. Он могет.Работі Цєрєтєлі?
а Ника в мєшкє7 ожєніть хотят7 ілі просто побрачєвать7Відать, за углом єйо подругі с мєшком стоят.
Та вродє нє старая єщо. І хвамілія у нєє какая-то утіная біла. Подсадная вродє как...Гостья із прошлого7

Та вродє нє старая єщо. І хвамілія у нєє какая-то утіная біла. Подсадная вродє как...![]()

І побрачєвать и попітать... Говоріл я єму... Прєдупрєждал...а Ника в мєшкє7 ожєніть хотят7 ілі просто побрачєвать7
Лошадінімі. Рассказівала про какую-то Поньку...Білі какіе-то трі брата і Понька...
травіла вас утінімі історіямі7![]()
Єщо не пожєнілісь. Видать, ждалі своєй очєрєді в ЗАГС а тут Ві со своєй расчєской...хм... я знаєтє чьто замєтіл7
я каждій дєнь вічьосіваю своєго кота. Всє єті годі блохі у нєго начіналісь вєсной. І травяніє і жєвотніє. А в єтом году всєго чєтірє вічєсал: двє травяніх і двє жівотніх. Куда дєлісь блохі7
Єщо не пожєнілісь. Видать, ждалі своєй очєрєді в ЗАГС а тут Ві со своєй расчєской...

шось Ви, Діду, не те кажетеЄщо не пожєнілісь. Видать, ждалі своєй очєрєді в ЗАГС а тут Ві со своєй расчєской...
Шуткуєте7 

Как мало мі знаєм о жізні блох...шось Ви, Діду, не те кажетеШуткуєте7
хтож нірасчьосанім в ЗАГС прігаєт7![]()

А впрочєм, можєт блохі-нєвєсті только собралісь прічєсаться а тут Ві...надо поймать і допітать, шо оні о нас знаютьКак мало мі знаєм о жізні блох...![]()

Єто по часті Абраміча. Он у нас бівшій гєстаповскій тайній совєтнік.надо поймать і допітать, шо оні о нас знають![]()

Єто по часті Абраміча. Он у нас бівшій гєстаповскій тайній совєтнік.![]()