Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Идут грозі - Part 2

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
селєдку жаріть мясо соліть рібу тушіть7

А может еще так: селедку тушить, мясо рібіть, а соль пожарить7

Да, особенно если :*******: <- ето тиосульфат натрия

Точно. Там же ж тиосульфат в ампулах.А на смайле сами видите ...

всем драсті,зашел сегодня на хф,а мне прішло в лічку приглашение вступіть в группу"ідуть грозі". НУ я вступіл,а далее что? на форумовку ідти?:пиво::D

паска нікак не заканчівается,немогу её родімую істы.

бістрее бі на дачу,жир топіть на свежем воздухе.

ну я по украінскій роскладкі накосячіл,ілі наоборот,врот мне ногі гипопотама.

а можєт соль посоліть селедку поселєдіть мясо помясіть а рібу порібіть7

А может, а может .......а может просто снегом стать, белім белім снегом намести

паска нікак не заканчівается,немогу её родімую істы.

.

Как я вас понимаюююююю, такая же история, паски нихто не ест.:rolleyes:

всем драсті,зашел сегодня на хф,а мне прішло в лічку приглашение вступіть в группу"ідуть грозі". НУ я вступіл,а далее что? на форумовку ідти?:пиво::D

Добрiй вечер!
А я оттудава пока ушел, потому что нивазможна сидеть в одном форуме модераторствовать, в другом - (ето здесь), в третьем - по делу, и в скайпе отгавкиваться на вопросi "когда будет готово?"

сегодня конечно ветер и тучі білі моцніе,тучи похоже на "Двоопуклі хмари (Lenticular mammatus) - рідкісне метеорологічне явище (за десятки років може спостерігатися 1-2 рази)."еслі проще,то вімеобразніе облака:D

Останнє редагування:
сегодня конечно ветер и тучі білі моцніе,тучи похоже на "Двоопуклі хмари (Lenticular mammatus) - рідкісне метеорологічне явище (за десятки років може спостерігатися 1-2 рази)."еслі проще,то вімеобразніе облака:D

да білі. я тожє відел. они появілісь и полєзлі дальшє вверху

Назад
Зверху Знизу