Идут грозі - Part 1

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
пслєдствія можуть біть только от іскажєнія оксіомі "сєм раз отпєй - одін отлєй":клас:
значіт Ві курітє нєправільноє піво, раз уж нє разрєшаєтє в научніх цєлях дажє одін разік закосіть под проффєссора. І Міколє я ціркіль нє віддім, нєхвітало чьтобі он кокую-то пєрєломанную рєальность зацєпіл ім в ржавой вагінє. Армагєздєц же сліцчіццо!
Оказіваєтся надо біло куріть піво, а я куріла грібі і растєнія...:confused: Да Ві жє, просто, гєній іблічніх наук!!! Вам можно всьо!!!:yahoo:
Йожігі Вас нікогда нє простят!:******:
Йожігов я нє боюсь, ібо у тєх, кто можєт "сєм раз отпіть і только одін раз отліть", в друзьях ходят не только білочкі, но і йожігі.:курю2:
в тє жє стакані - бєсплятно.
Спісібо!!! Пойду одолжу стакан у сосєдєй і начну трєнєроваться!!!:пиво:

У моіх сісєдєй по гостініцє? ;) Західітє кі мнє, я Вам дам дві стакані :клас:
:eek:У Вас імєюЦЦО стакані с сісєдямі:груди12:?!?! Єта - круть!!!:D Как жє назіваєтся єта Ваша вілшєбная гістініца?... :шаман:

Гістініца нізіваєццо "Сісновій бор":іржач::іржач::іржач:
Надо будєт обязатєльно посєтіть єту гістініцу, єтот храм іблічного турізма!!! :любов::шаман: Я надєюсь, стакані с сісєдямі в "Сісновій бору" - єто єщьо нє прєдєл...:D

Надо будєт обязатєльно посєтіть єту гістініцу, єтот храм іблічного турізма!!! :любов::шаман: Я надєюсь, стакані с сісєдямі в "Сісновій бору" - єто єщьо нє прєдєл...:D

я в пнд линяю домой, так чьто поспєшітє ;)

я бі рад єго сбрісіть, но нє пілучаєтся.:(
Можєт біть, єто - к лучшєму... А, то іногда біваєт і так...:D
464.jpg

это уже перебор)))

Прідьотся-такі, відімо, підіждать... Главноє, чтобі pashа нє сільно опіздав с отвєтом, а то "жопадєлаєш" звучіт как-то страшно... :молись:

Прідьотся-такі, відімо, підіждать... Главноє, чтобі pashа нє сільно опіздав с отвєтом, а то "жопадєлаєш" звучіт как-то страшно... :молись:

Вас в дєцтвє іспігалі більшой стрішной жопой? ;) Ілі небільшой, но стрішной:D

Ві ужє заполнілі 14 стаканчуков7

Вас в дєцтвє іспігалі більшой стрішной жопой? ;) Ілі небільшой, но стрішной:D
Нє так страшна ****, как єйо подєлкі!!!
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
:D

Назад
Зверху Знизу