Идут грозі - Part 1

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Шош за вірур щас ходе?

А ві активировали Касперский7

Песню "Боря, конЧАЙ" :збентежений:

Ето тревожно. Вас нужно пожалеть. Даже без спросу, можно неможно. :rolleyes:

Если свиня ржот как лошадь, то на ней можно ездить.

:іржач: Сон вілечил все

Останнє редагування:
Опять я пріхожу, а тут нікого...:( Навєрноє, всє ещьо пьют чій з плідів, грібів і лістів, закусівая єго свєжім бітоном. Пріятного аппєтіта.:rolleyes:
А, єслі єто вірус Боря - срочно ставьтє антівіруснік антіБоріснік.:ідея:

пью Iблiчнiй сiк 1шт

Iблiчнiй сiк нужно піть - 2шт. Так вкуснєє.

Да, да!!! Пімніжьтє 2шт на 2 разі. Єто - :клас::клас::клас:

А, Міколі Янівічу ніхій пріснітся, как раздраконіная свіня гоняєтся за нім по большім, старім, ржавім вагінам.:спорт4::кілер:
:клас: :підстолом:
Ві забіваєтє, чьто здєсь могут находіться істєрічкі нащьот поржать. А в гостініцє стєні тонкіє. Із уважєнія к бєзобіднім сос сосєдям, мінє прішлося віходіть ржать на балкон. А потом чьтобі уснуть - крєпко накатіть коньяка.:іржач:

рукі лєжат на столє, ногі стоят на полу (С)
иЗдравствуйте! :)

Да, да!!! Пімніжьтє 2шт на 2 разі.
А гдє взіть тібліцу умніжєнія іблічніго сіку?

Зачем нажначать антибиотик если сказали легкие бронхи чистые..
Я вчера и так рыгала от таблеток
а зічім Ві пілі тібліткі?

:клас: :підстолом:
Ві забіваєтє, чьто здєсь могут находіться істєрічкі нащьот поржать. А в гостініцє стєні тонкіє. Із уважєнія к бєзобіднім сос сосєдям, мінє прішлося віходіть ржать на балкон. А потом чьтобі уснуть - крєпко накатіть коньяка.:іржач:
рукі лєжат на столє, ногі стоят на полу (С)
иЗдравствуйте! :)
Здравствуйтє!:)
Ооооо-о-о... Ві імєєтє коньяк!!!:клас: Тогда, почєму ві спітє в гостініцє? :незнаю:Вас дома, навєрноє, бєспокоят йожігі...:confused:
А гдє взіть тібліцу умніжєнія іблічніго сіку?
Умніжєніє іблічніго сіку єто - самая вісшая іблічнія матєматіка. Чтобі єйо освоіть, 20 лєт трєнєроваться надо.:увага:

Здравствуйтє!:)
Ооооо-о-о... Ві імєєтє коньяк!!!:клас: Тогда, почєму ві спітє в гостініцє? :незнаю:Вас дома, навєрноє, бєспокоят йожігі...:confused:
Коньяк я нє імєю, я єго пю! :) Вєрнєє, ужє віпіл ;)

Умніжєніє іблічніго сіку єто - самая вісшая іблічнія матєматіка. Чтобі єйо освоіть, 20 лєт трєнєроваться надо.:увага:
Я бі дажє больше скізал: за 20 лєт ніжно ні сліміть ні ідніго ціркіля - тігда міжно сдавіть ікзімін.:D

Потому шо я напилась льда и сосала стрептоцид.фууу.
...гламурнєнько...

Останнє редагування:
Коньяк я нє імєю, я єго пю! :) Вєрнєє, ужє віпіл ;)

Я бі дажє больше скізал: за 20 лєт ніжно ні сліміть ні ідніго ціркіля - тігда міжно сдавіть ікзімін.:D
Ооооо-о-о... Тєпєрь мнє стало всьо понятно - ві спітє в гостініцє нє потому, что дома вас бєспокоят йожігі, а потому, что ві по ночам пьйотє
коньяк, которій імєют ваші бєзобідніє сосєді по номєру!!! Поєтому, ві ходітє смєяться на балкон, чтобі нє раздраконіть бєзобідніх сосєдєй,
єслі оні увідят вас со своім коньяком. У вас, опрєдєльонно, большіе способності - ві лєгко освоітє іблічную матєматіку... дажє бєз ціркіля!:браво:

Ооооо-о-о... Тєпєрь мнє стало всьо понятно - ві спітє в гостініцє нє потому, что дома вас бєспокоят йожігі, а потому, что ві по ночам пьйотє
коньяк, которій імєют ваші бєзобідніє сосєді по номєру!!! Поєтому, ві ходітє смєяться на балкон, чтобі нє раздраконіть бєзобідніх сосєдєй,
єслі оні увідят вас со своім коньяком. У вас, опрєдєльонно, большіе способності - ві лєгко освоітє іблічную матєматіку... дажє бєз ціркіля!:браво:
Єслі вдуматься в Вашу рєчь, складіваєтся впечатлєніє, что Ві - основатєль іблічной матєматікі:клас:

В др б-цу еду,шото тут не то

прімітє слабітєльную клізму, і всьо как рукой снімєт :)

Iблiчнiй сiк нужно піть - 2шт. Так вкуснєє.

Я в одном большом магазинє нашєл акцію давлят сокі із морковок и яблок и из других но есть одно но котгроє если два морковнфх иди яблочніх стакана брать то трєтій стауан из них жє дают за ожну копейку, но об єтом не говорят и нє сообщают твк вот смотоишь а в чеуе сюрприз ахаха третий стакансока не бесплатно а за одну копейку я так ужє неделю пїю они мне смешівают два стакана морковочного сока і одного яблочного и разливают мне а я стою и віпиваю его всего

Єслі вдуматься в Вашу рєчь, складіваєтся впечатлєніє, что Ві - основатєль іблічной матєматікі:клас:
прімітє слабітєльную клізму, і всьо как рукой снімєт :)
В мою рєчь лучшє нє вдуміваться - могут біть послєдствія, которіє лєчатся нє сосєдскім коняком, а ісключітєльно слабітєльнімі клізмамі.
Єто - аксіома іблічной матєматікі!!!
SаmеТа: учітєль:шаман:, скажітє пожялуйсто, можно лі ціркіль закусювать кіньяком? ;)
Ніт, ні різрішаю - у Вас єщьо нєт научной стєпєні в області іблічной матєматікі.;) Ціркіль лучшє отдайтє Мікілі Янівічу, он прігодітся єму в старіх, ржавіх вагінах.:увага: А, кіньяк віпійтє с йожігамі на брудєршафт!:пиво::курю:

Я в одном большом магазинє нашєл акцію давлят сокі із морковок и яблок и из других но есть одно но котгроє если два морковнфх иди яблочніх стакана брать то трєтій стауан из них жє дают за ожну копейку, но об єтом не говорят и нє сообщают твк вот смотоишь а в чеуе сюрприз ахаха третий стакансока не бесплатно а за одну копейку я так ужє неделю пїю они мне смешівают два стакана морковочного сока і одного яблочного и разливают мне а я стою и віпиваю его всего
Ві віпіваєтє сразу трі стакана?!?!:eek: Єто - :клас:. А, ві нє подскажєтє, почьом стОіт в єтом магазінє сдєлать пі-пі?...:girl:

Останнє редагування:
В мою рєчь лучшє нє вдуміваться - могут біть послєдствія, которіє лєчатся нє сосєдскім коняком, а ісключітєльно слабітєльнімі клізмамі.
Єто - аксіома іблічной матєматікі!!!

пслєдствія можуть біть только от іскажєнія оксіомі "сєм раз отпєй - одін отлєй":клас:

Ніт, ні різрішаю - у Вас єщьо нєт научной стєпєні в області іблічной матєматікі.;) Ціркіль лучшє отдайтє Мікілі Янівічу, он прігодітся єму в старіх, ржавіх вагінах.:увага: А, кіньяк віпійтє с йожігамі на брудєршафт!:пивокурю:

значіт Ві курітє нєправільноє піво, раз уж нє разрєшаєтє в научніх цєлях дажє одін разік закосіть под проффєссора. Йожігі Вас нікогда нє простят!:******: І Міколє я ціркіль нє віддім, нєхвітало чьтобі он кокую-то пєрєломанную рєальность зацєпіл ім в ржавой вагінє. Армагєздєц же сліцчіццо!

Ві віпіваєтє сразу трі стакана?!?!:eek: Єто - :клас:. А, ві нє подскажєтє, почьом стОіт в єтом магазінє сдєлать пі-пі?...:girl:
в тє жє стакані - бєсплятно.

нєпонятно почєМУ нєт на свєтє ноті МУ

******и. Я уже час хочу ябл сока
Из за вас!

А натощак его можно?

Мі вірабатіваєм в Вас жєлєзную сілу волі.

Нєльзя, нужно сначала морковного віпіть.

Назад
Зверху Знизу