Добраніч!Кружкі двігаются)
По-разному)
Я пішла у сни.
Надобраніч)

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Добраніч!Кружкі двігаются)
По-разному)
Я пішла у сни.
Надобраніч)

а Ви бачили трешняк вночi7 щаzz:
https://www.kharkovforum.com/showthread.php?p=49795827
На вряд ли. Я не встречала. Разве что если их собственноручно там кто-то напишет. Ві наверно имели в виду такой тирнетсловарь, в котором можно вносить поправки7даже в существующих и всенепременно незiблемiх границах словарей всегда находится иносказательнiй смiсл , инвариантнiй к исходному сочетанию случайнiх артикуляционнiх свойств подавляемой основной информационной составляющей бОльшего множества невербальнiх символов структурi текущего момента, специфичнiх для отдельнiх представителей флорi.
Ну так что ві видите на єтой картинке? Динамика есть7там ещьо бiл картинк, на него если смотреть 15 сек потом крiща
картинк ч-б, Вi ее показивали.
єто ондатрі натопталі у Вас перед кухнєй?![]()
прєдставітєлі кого-чєго?Нееее, я их не пускаю на кухню.Они там все пожруть. У меня могут біть на кухне только представители фролі.
нєт, я ходіл в магазінВі как-то все одновременно пошли у сні.
... и щас станете хомячить, подинєт, я ходіл в магазін

Купили торт и будете с чаем пить7 т.е. естьнєт, я ходіл в магазін
флорі. Т.е. цветочки у меня живут на кухне. Цветюлички мои хорошие.прєдставітєлі кого-чєго?
а откель Ві всьо знаєтє?Купили торт и будете с чаем пить7 т.е. есть
І о коньякє с голландскім сіром тоже догадіваєтєсь ?
фролі звучіт інтрігующє, я аж напрягся)))флорі. Т.е. цветочки у меня живут на кухне. Цветюлички мои хорошие.
Не догідівалась даже. А коньак ві будете додавати у чай7а откель Ві всьо знаєтє? І о коньякє с голландскім сіром тоже догадіваєтєсь ?
ну фролі, так фролі. Они умеют говорить еще. Они ведь живіе. Я уже розповідала об цьом!фролі звучіт інтрігующє, я аж напрягся)))
Кружкі идут
ну чьто Ві ))) в сєбяНе догідівалась даже. А коньак ві будете додавати у чай7
і сіром закусюваті 
ну чьто Ві ))) в сєбяі сіром закусюваті
![]()
еще и з сіром. марожєнава туді хлюпнуть, скількі душа забажаєЗнаете як в домашніх умовах приготувати кофе-глясе7

коньяк я люблю в мєдіцінскіх дозах, а сір спав би та їв биНе люблю я коняк. А сір бі зіла і з чаім.

правильно.Головне, щоб в чашці було меньше каві налито, щоб морозиво не пішло за кордон чашкимарожєнава туді хлюпнуть, скількі душа забажає
1 столову ложку чи що7коньяк я люблю в мєдіцінскіх дозах, а сір спав би та їв би

50мл1 столову ложку чи що7
только нє брінзуА сір я люлю очень и очень![]()
а я і просто так, всухомятку могу захомячітьС горячим чайїм.

Я в сухосмятку не їм нічо. А то буде копец. Тільки запивати треба і треба.а я і просто так, всухомятку могу захомячіть
так єто немааало. А що він дає7 атеппит чи шо7
Давно не ела ее. Очень давно. Еще есть сір такооой вкусній Адігійский.только нє брінзу
Давно не ела ее. Очень давно. Еще есть сір такооой вкусній Адігійский.
Здравствуйте.Шопапала...
Похороні снілісь(