Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Идеология гармоничного общества.

Поддерживаете ли Вы проект Идеологии гармоничного общества?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    75
Ще один адепт Русского міра?

Русскіє - це генетичні вбивці, гвалтівники, грабіжники.

Предъявите скан справки о своей вменяемости. :D
Вы, похоже, ****, а мы тут с вами пытаемся диалог вести :іржач:

Да их под тысячу, этих криптавалют. какую выберем как эталон стоимости - всемирного эквивалента, вместо доллара? Предлагай?

никто не должен выбирать, она сама выберется в конкурентной борьбе

Мне нравится биткойн, хочу провести транзакцию с не очень надежным поставщиком (других вариантов нет) - забацай мне аккредитив или аналог в биткойнах...

легко, 3-я сторона, специальный сервис-поручитель, более того я такой бизнес даже хотел сам организовать на украине и ему даже крипы не нужны, но на криптах всё упрощается

Предъявите скан справки о своей вменяемости.
Вы, похоже, ****, а мы тут с вами пытаемся диалог вести

Псіхіатр чи НКВДіст-КГБіст? Відразу відчуваєть савєцкая хватка...

Як тільки "проти" тоді, це совка, а зараз проти Русского міра, то вже про вмєняємость? Це при совку всіх у психушку відправляли, якщо ставили під сумнів роботи Маркса, Леніна, говорили про голодомор, про репресії...

От і розкрилась твоя суть...

Русскоє, моєї психіки достатньо і на тебе, і на агента Русского міра Зобова.

А те, що русскіє - це штучно виведена порода безродних совків, ще ніхто не спростував.

Леонід Ілліч їх назвав "новая общьнасть людєй (?), савєцкій народ.

І те, що русскіє анексували Крим, постачають зброю і живу силу терористам Донбасу, ти теж спростувати не можеш.

это не мое видение,это ваши такие претензии к украинцам,которые сьели печеньки и за это нас по праву убивают россияне.Это вы так сказали!!!Поэтому у меня вопрос к вам -вам нравится когда россияне убивают украинцев?:збентежений:
Ваше прочтение моих слов - это ваше прочтение. Не отказывайте себе в удовольствии :)

прочтение моих слов - это ваше прочтение

Агент Русского міра проснувся?

Новиє вєянія із Русскава міра:

"криминальная субкультура активно стремится на запад – поближе к белокаменной, и добралась уже до Урала. Там идеи АУЕ особенно популярны в Челябинске – городе-миллионнике. Наглядное свидетельство тому можно было увидеть в ходе недавнего инцидента на фестивале красок «Холи», состоявшегося 27 мая на одной из центральных улиц Челябинска."

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це ти за цю гармонію з русскімі тварями?

Псіхіатр чи НКВДіст-КГБіст? Відразу відчуваєть савєцкая хватка...

Як тільки "проти" тоді, це совка, а зараз проти Русского міра, то вже про вмєняємость? Це при совку всіх у психушку відправляли, якщо ставили під сумнів роботи Маркса, Леніна, говорили про голодомор, про репресії...

От і розкрилась твоя суть...

Русскоє, моєї психіки достатньо і на тебе, і на агента Русского міра Зобова.

А те, що русскіє - це штучно виведена порода безродних совків, ще ніхто не спростував.

Леонід Ілліч їх назвав "новая общьнасть людєй (?), савєцкій народ.

І те, що русскіє анексували Крим, постачають зброю і живу силу терористам Донбасу, ти теж спростувати не можеш.
Пбратимe, а чому ”совок” цe погано, а бандeрівeць, ******, торгаш - цe супeр?
Цe об”єктивна істина, цe закон буття, який можe пізнати людський розум, чи цe суб”єктивнe мнєніє? Ти сам як дійшов такого розуміння - самотужки, чи хто навчив?

чому ”совок” цe погано, а бандeрівeць, ******, торгаш - цe супeр?

Шось ти все в один ряд поставив... Так не буває.

Просто воно, видаючи себе за знатока психіатрії, начиталось книжок... І не спроста.

Як колись казав Кривуля на першій лекції з філософії, якщо хтось читає класиків філософії, або книги з психіатрії, і йому не треба здавати з цього предмету екзамен, значить це шизофренік.

У одного, Зобова, гамонікова (хоча більше балалаєчна) паранойя, у цього на грунті психології...

Шось ти все в один ряд поставив... Так не буває.

Просто воно, видаючи себе за знатока психіатрії, начиталось книжок... І не спроста.

Як колись казав Кривуля на першій лекції з філософії, якщо хтось читає класиків філософії, або книги з психіатрії, і йому не треба здавати з цього предмету екзамен, значить це шизофренік.

У одного, Зобова, гамонікова (хоча більше балалаєчна) паранойя, у цього на грунті психології...

Та я тeж, коли з кимось нe згодний, або нe розумію його, то вважаю того шизофрeніком, нe сeбe ж буду вважати дуркeцалом.

Та я тeж, коли з кимось нe згодний, або нe розумію його, то вважаю того шизофрeніком, нe сeбe ж буду вважати дуркeцалом.

А ти уважно проаналізуй шо пише Зобов і оте, шо претендує на психіатра...

З самого початку...

Скопіюй в хронологічному порядку і проаналізуй.

Просто воно, видаючи себе за знатока психіатрії, начиталось книжок...

****, справку взял в поликлинике? :)
А ти уважно проаналізуй шо пише Зобов і оте, шо претендує на психіатра...

З самого початку...

Скопіюй в хронологічному порядку і проаналізуй.

И шо ты там наанализировал? Баночку на клаву не пролей :).

****, какое отношение философия имеет к психиатрии?? :) Почему любезный Крывуля выбрал эти две области знаний и поставил рядом?? А?

****, справку взял в поликлинике?

Типова реакція шизофреніка: "Сам *****"...

Хворі на шизофренію ніколи не визнають свою хворобу, але шукають в інших...

З цим "воно" - це іменно той випадок.

Почему любезный Крывуля выбрал эти две области знаний и поставил рядом?? А?

Тому, що Олександр Кривуля - філософ і фін добре розуміє зв"язок цих двох галузей науки.

Анозогнозією страждаєш?

И шо ты там наанализировал?

Прокремлівська прихована пропаганда Русского міра під прикриттям ідеї "гармонізації світу".

Прокремлівська прихована пропаганда Русского міра під прикриттям ідеї "гармонізації світу".
даа, везде видеть врагов - это диагноз.:D

а как по мне, это вы агент кремля.
своими поисками ****** у русских и распихиванием его во всех темах, вы подрываете статус украинцев, как умной нации.
ну какой умный будет копаться в чужом дерьме?

этакая многоходовочка.

даа, везде видеть врагов - это диагноз.

а как по мне, это вы агент кремля.
своими поисками ****** у русских и распихиванием его во всех темах, вы подрываете статус украинцев, как умной нации.
ну какой умный будет копаться в чужом дерьме?

Чому вєздє? Ніхто окрім русскіх не окупував землі України. Тому ворог - це Русскій мір русскіх зі штаб-квартирою в Кремлі.

Ніхто окрім русскіх не постачає зброю терористичним організаціям ДНР/ЛНР.

Ніхто окрім русскіх не вважає українську мову нарєчієм русского і тільки русскіє стверджують, що 250 тисяч українських народних пісень були придумані в австрійському генеральному штабі...

Про русскіх ніхто б і не згадував, якби не вказане вище.

потому что и здесь увидели:
ідеї "гармонізації світу".

Про русскіх ніхто б і не згадував, якби не вказане вище.
каким боком *русские* к *российской власти*?
или вы агент кремля, или будьте точными в своих обвинениях.

Назад
Зверху Знизу