Статус: Офлайн
Повідом.: 28884
Повідом.: 28884
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
епта....чуть шею не свернул
неа,она у меня шустрая,как у сереги, она не успевает мерзнуть,жесткошерстник же...хай прывыкае...ооооооооооооооооо,яка собацюратак ти його одягаєш ? воно ж таким холодно..
э! чойта?последнее слово ваще не в тему
та ни.......такым йа нэ зовликаю......
та да....ляпнув шо пэрднув)))))последнее слово ваще не в тему
трымай, дивчыно.......добре , та давай вже чаю![]()
та сам ты пердуняГа..............та да....ляпнув шо пэрднув)))))
метис жесткошерстной таксы(такса подгулявшая в общем) только ножки длиннее чем у таксы,а так--точная копия
та вот только ноут переверните)))))
мабуть якщо у зал ходить , то там така можливість є ))зи штангою
))) у сусіда такси вже багато років , ветеринар йому казав , що вони нирки можуть застуджувати , тому песика в холод одягає, смішно , але ж і тваринку шкода , коли після лікувати.чуть?
неа,она у меня шустрая,как у сереги, она не успевает мерзнуть,жесткошерстник же...хай прывыкае...![]()
трымай, дивчыно.......
.
шо ржешь?
я тоже слышала....но одевала только раз м сильный мороз в вязаную кофту...))) у сусіда такси вже багато років , ветеринар йому казав , що вони нирки можуть застуджувати , тому песика в холод одягає, смішно , але ж і тваринку шкода , коли після лікувати.
на здоров'ячко....ехх,дякую
та да....тилькы гриф пиднимэ.....и зразу падае в довжину )))))мабуть якщо у зал ходить , то там така можливість є ))
та там різні можливості є......мабуть якщо у зал ходить , то там така можливість є ))
та невже?..тилькы гриф пиднимэ.....и зразу падае в довжину )))))
та там різні можливості є......
та, правдиво кажучи, не звертав уваги......велотренажери там завжди, усі , на однакову висоту зроблені?
шо....даже й гриф не осилив? )))))та невже?
так коли людина хворіє в неї менше сил..ехееххее,та да....тилькы гриф пиднимэ.....и зразу падае в довжину )))))
лагидни кажеш.....Димон...иды сюды....шО ти ото сидиш , ржешкористуйся, хворі чоловіки лагідніше кошенят .
![]()