Янукович - народный президент!

• Автор теми Автор теми slonx
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 580
Янукович - народный президент!

От не розумію: чому у нас Януковича називають антинародною владою? Ось скажіть, чим Янукович - не український президент? давайте розберемо по пунктах.
1. Янукович пов'язаний з кримінальними елементами. Кожен українець, хто має власний бізнес так чи інакше знає "телефончики" хлопців, яким можна подзвонити, та вирішити проблему. Хоча частіше дзвонять вони і просять вирішити їхні.
2. Янукович погано розмовляє українською. У нас півукраїни і майже весь Київ говорить і близько нелітературно.
3. Янукович взагалі погано вміє говорити. Більш ніж 90% відсотків українців не здатні грамотно висловити думку більш ніж на півсторінки без провисань, матюків та слів-паразитів.
4. Янукович постійно озирається на Росію, хоч особливої любові у неї немає. Більшість українців так чи інакше досі озираються на Росію. Або як на партнера, або як на хазяїна, або як на ворога, або ще якось. не нехтує росією майже ніхто. Достатньо згадати наших гастарбайтерів. І, що характерно, щиро Росію не любить навіть більшість проросійських активістів.
5. Янукович користується службовим становищем для власних потреб. О! Так! Більше жоден українець службовим становищем не користується і взагалі всі українці - янголи з крильцями.
6. Янукович сприяє бізнесу власного сина. Покажіть мені українця, який відмовився допомогати власній дитині через те, що це протизаконно, або аморально.
7. Янукович сприяє корупції. Ще скажіть, що не вважаєте людину, яка не вміє давати хабарів за різні довідки, або просто щоб не платити ДАЇшникам соціально непристосованою.
8. У Януковича проблеми з літературою, історією, географією. А ну скажіть мені, скільки відсотків українців володіють шкільною програмою на тому рівні, який відповідає їхнім оцінкам у школі?
9. Янукович - доктор економічних наук, що плутає собівартість з рентабельністю. Якщо вас це дивує, значить ви не маєте ніякого відношення до української науки.
10. Янукович - типовий постсовєтський жлоб. Тю, та ще скажіть що в нас люди не давляться заради дорогих телефонів, надто дорогих автівок, брендового одягу та взуття.
Я до чого. До того, що Янукович, виходить, це президент, якого українці вважають своїм. Бо він їм зрозумілий. Це не означає, що мені це подобається, я вважаю це жахливим. Але це дійсно так. Янукович - президент, якого Україна цілком заслуговує.

Взято отсюда
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу