Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як зробити твердішою поверхню мінвати?

• Автор теми Автор теми nvr4d
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 5531
Виникла така потреба.
Штукатуримо стіни. По пінопласту все йде добре, але є невеличка ділянка біля димоходу, зроблена мінватою. Нормального листового базальтного волокна під шпаклювання в продажу не було. Те, шо купив - надто м'яке, щоб тримати 85-й клей.

Поки що ідеї наступні:
1. Взяти тоненький профлист і приклеїти до мінвати рідким склом, штукатурити вже його.
2. Просочити поверхню мінвати рідким склом або суперклеєм, щоб вона затверділа, потім штукатурити оце ось.

Які будуть думки?

Почитайте про утеплению фасадов ватой - стеклосетка и клей, грунт скорее всего, никакого ***кого стекла и тем более суперклея. Вата фасадная соответствующей плотности.

Почитайте про утеплению фасадов ватой - стеклосетка и клей, грунт скорее всего, никакого ***кого стекла и тем более суперклея. Вата фасадная соответствующей плотности.
От же ***ть дякую, як же ж я сам не здогадався!
Вату відповідної щільності де я візьму, з інтернета скачаю?

Я б наклеїв просічно-витяжку сітку, щоб заходила по краях на пінопласт. Тільки бажано сітку оцинковану, щоб іржа не проступила з часом.

Вобшем, наніс тонкий шар ріденького СТ-85, дочекався поки висохне і наніс вже нормальний шар з армувальною сіткою з заходом на пінопласт.
Вийшло хєрово, бо у мінвати дуже нерівна поверхня. Але тепер вона закрита від дощу, а більше мені і не треба.

Назад
Зверху Знизу