Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

як ви ставитесь до людей з африканським background?

• Автор теми Автор теми zeslavik
  • Дата створення Дата створення
а хіба бидлувата поведінка обумовлена расою?? 🤦🏾‍♂️
Чи може місцева гопота вам миліша для душі? 😬
Кількістю представників і відчуттям безкарності.
У вас питання про ****ів, місцева гопота, то інша тема.
Авжеж, в кожній расі, місцевості є хороші і погані люди, та ложка дегтя спортить бочку меду.

Я шот не пойму ви в Україне или Афріке?..:незнаю:
На ****ов мне похрен, как и им на меня..
Я надеюсь она селедку не жарит?..:D
Селедка - то пол беды, главное чтоб волосы не осветляла африканскими народными методами))

Когда был студентом, в общаге жил ****. Здоровый, и черный как смола. Имя какое-то мудренее, французское было, через месяц стал Витьком. Водку пил наравне со всеми, один раз в драке выкинул залетного чужака в окно второго этажа. Никто не сдал. Был своим, никаких вопросов к нему не было.

Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство... 😐
Ось у Західній Європі та США справи набагато краще з цим, імхо. А ви як вважаєте? Чи готове наше суспільство бути більш відкритим до світу?

Tori, Ваш выход.​

Кількістю представників і відчуттям безкарності.
У вас питання про ****ів, місцева гопота, то інша тема.
Авжеж, в кожній расі, місцевості є хороші і погані люди, та ложка дегтя спортить бочку меду.
ну ось я був в Кеніі, там дуже виховані та працьовиті люди. Україні до них ще дуже далеко 🤷🏾‍♀️
А англійська в них взагалі на рівні native speakers 👍🏿

ну ось я був в Кеніі, там дуже виховані та працьовиті люди.
А англійська в них взагалі на рівні native speakers 👍🏿
А от рабов большего и не требуется, любить работать и знать язык на котором им хозяева отдают команды.
Україні до них ще дуже далеко 🤷🏾‍♀️
Почему же далеко, украинцы так же прекрасно владеют языком бывшей метрополии и большинство из них работают по 10-12 часов. Так что не такое уж и большое различие между украинцами и кенийскими ****ами, но я бы не записывал это в достоинства.

если не из людоедов, тогда норм.

А от рабов большего и не требуется, любить работать и знать язык на котором им хозяева отдают команды.

Почему же далеко, украинцы так же прекрасно владеют языком бывшей метрополии и большинство из них работают по 10-12 часов. Так что не такое уж и большое различие между украинцами и кенийскими ****ами, но я бы не записывал это в достоинства.
а ти чий раб будеш? 😅

Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство... 😐
Ось у Західній Європі та США справи набагато краще з цим, імхо. А ви як вважаєте? Чи готове наше суспільство бути більш відкритим до світу?
Маск тоже із Афрікі. Шото ніхто єво нє гнобіт за ето.

а какая тебе лично разница? ты уже и сам не собираешься принимать украинское общество, как я понял ...
чи вернёшься?

а какая тебе лично разница? ты уже и сам не собираешься принимать украинское общество, как я понял ...
чи вернёшься?
якщо мене в Україні будуть і далі хейтити за укр. мову 🙆‍♂️, то не бачу сенсу повертатися 🤷🏾‍♂️

якщо мене в Україні будуть і далі хейтити за укр. мову 🙆‍♂️, то не бачу сенсу повертатися 🤷🏾‍♂️
Але ж хейтять (точніше, зневажають) тебе не за українську мову, а за ставлення до українців в Україні.

Назад
Зверху Знизу