Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

як ви ставитесь до людей з африканським background?

• Автор теми Автор теми zeslavik
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 2797
Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство... 😐
Ось у Західній Європі та США справи набагато краще з цим, імхо. А ви як вважаєте? Чи готове наше суспільство бути більш відкритим до світу?

Суспільство змінюється, але не так швидко, як хотілось би. Багато людей ще мають упередження. Кожен із нас може зробити свій внесок у зміни, але це не просто. Ваше щастя — на першому місці!

Сегодня увидела на улице чистопородного чернющего ****а.
Никакого предубеждения. Наоборот, добавил мне оптимизма.
Если ****ы в Харьков, а не из Харькова, то это замечательно.
А дети здоровы пусть будут - всх расцветочек, кроме триколорноц. :)

Сумка з черної шкіри ахуенна! Та і коричневі подобаются.

• Це смішно!
Реакції: Tori
Моя дівчина з Африки дуже бажає від мене дитину... але я сумніваюся, що її прийме українське суспільство... 😐
Я тот думав ти дивчина. Короч у меня на районе ****етос народився у 1988 року. В 2012 працював на Барабани. Тогда у 1988 був шок, зараз норм хлопець.

Ваще похуй. Но я в Европе
Но в Украине тоже было бы похуй

У мене на потоці навчався чорношкірий Льоха Б-в. Вирізнявся виключною йобкістю. Дівок в нього було стіки, що всі заздрили. Періодично за цю йобкість він вигрібав. Але не за колір шкіри.

я не поділяю людей по кольору шкіри. Тимпаче не називаю їх за кольором. Але знаю що багато хто з українців робить так 🙆‍♂️👿
Колір шкіри - це обьєктивність, яка надана нам у відчуттях.
Навіть поганими очима я бачу, що шкіра у ****а чорна.
Інша справа, що я не вважаю це недоліком.

Ось у Західній Європі та США справи набагато краще з цим, імхо. А ви як вважаєте? Чи готове наше суспільство бути більш відкритим до світу?
В Україні до ****ів відношусь нормально, тут вони тихі чемні люли. А от якраз на сході США чи у западній Європі треба триматись насторожі і телефон подалі ховати.

Я специально дописал, что и в Украине это было бы похуй. Мне. Но люди разные, и тех, кому не похуй, довольно много
чим більш на схід Європи, тим більш людей схиблених на цій темі 🤷🏾‍♀️🥵

Колір шкіри - це обьєктивність, яка надана нам у відчуттях.
Навіть поганими очима я бачу, що шкіра у ****а чорна.
Інша справа, що я не вважаю це недоліком.
це не недолік, а анатомічна особливість. Ну якщо б тебе називали блідою поганкою, бо ти бліда, тобі б сподобалося? Або "шваброю", бо ти зависока 😂

Я шот не пойму ви в Україне или Афріке?..:незнаю:
На ****ов мне похрен, как и им на меня..
Я надеюсь она селедку не жарит?..:D

Назад
Зверху Знизу