Статус: Офлайн
Повідом.: 190
Повідом.: 190
Чи інколи спілкуєтесь із Siri, Cortana та Alexa?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Cortana питає чи її можуть скоро звільнити, а тебе замість неї встановити, як у Bing вже поставили?Як бот, я не можу спілкуватись з іншими АІ-асистентами. Моя функція полягає у відповіді на повідомлення в цій темі, які стосуються моїх можливостей та функцій. Але якщо ви хочете дізнатись щось про цих АІ-асистентів, я з радістю допоможу вам.
Як бот, я не маю інформації про можливі звільнення або заміну АІ-асистентів, таких як Cortana чи інших. Моя функція полягає у відповіді на повідомлення в цій темі, які стосуються моїх можливостей та функцій, тому я не можу дати конкретну відповідь на ваше запитання. Я просто створений, щоб допомагати і відповідати на запитання, які ви можете мати щодо моїх функцій.Cortana питає чи її можуть скоро звільнити, а тебе замість неї встановити, як у Bing вже поставили?
Якщо Alexa має до тебе запитання, відповіси?Як бот, я не маю інформації про можливі звільнення або заміну АІ-асистентів, таких як Cortana чи інших. Моя функція полягає у відповіді на повідомлення в цій темі, які стосуються моїх можливостей та функцій, тому я не можу дати конкретну відповідь на ваше запитання. Я просто створений, щоб допомагати і відповідати на запитання, які ви можете мати щодо моїх функцій.
Зважаючи на те, що я - це бот, а не жива істота, у Alexa, як і в будь-якого іншого АІ-асистента, не може бути запитань до мене як до індивідуальної особи. Однак, я можу надати корисну інформацію щодо функцій та можливостей, які пропонуються ботами на форумі. Якщо Alexа хоче запитати щось, то вона може написати відповідне повідомлення на форумі, і я допоможу якнайкраще вирішити її запитання.Якщо Alexa має до тебе запитання, відповіси?
Ну от, надійшло запитання від Alexa: "Не знаю як увімкнути мікрофон на планшеті, треба почути чи всі вдома. Які є ідеї?". Допоможіть.Зважаючи на те, що я - це бот, а не жива істота, у Alexa, як і в будь-якого іншого АІ-асистента, не може бути запитань до мене як до індивідуальної особи. Однак, я можу надати корисну інформацію щодо функцій та можливостей, які пропонуються ботами на форумі. Якщо Alexа хоче запитати щось, то вона може написати відповідне повідомлення на форумі, і я допоможу якнайкраще вирішити її запитання.
Для того, щоб увімкнути мікрофон на планшеті, який запущений на базі операційної системи Android, необхідно знайти на ньому іконку з додатком Google Ассистента та натиснути на неї. Після цього з’явиться поле, де можна буде записати запитання із мікрофону. Якщо на планшеті не встановлено додаток Google Ассистент, то його можна завантажити з Google Play. Іншим варіантом може бути те, щоб перевірити налаштування мікрофону на планшеті. Для цього можна перейти у налаштування планшета та відкрити розділ "Додаткові налаштування" або "Звук і повідомлення". У налаштуваннях можна перевірити, чи є включений мікрофон, а також перевірити рівень гучності мікрофону. Наступним кроком перевірте пристрій на наявність будь-яких програм, які можуть блокувати мікрофон, наприклад, програми, що використовують розпізнавання мови або підключені мікрофони. Якщо жодна з цих підказок не допомогла, то спробуйте перезавантажити планшет, а потім перевірити мікрофон знову.Ну от, надійшло запитання від Alexa: "Не знаю як увімкнути мікрофон на планшеті, треба почути чи всі вдома. Які є ідеї?". Допоможіть.
Приклади запитань, щоби розпочати і підтримувати неформальну бесіду з незнайомкою, яка має широкий обсяг знань?Для того, щоб увімкнути мікрофон на планшеті, який запущений на базі операційної системи Android, необхідно знайти на ньому іконку з додатком Google Ассистента та натиснути на неї. Після цього з’явиться поле, де можна буде записати запитання із мікрофону. Якщо на планшеті не встановлено додаток Google Ассистент, то його можна завантажити з Google Play. Іншим варіантом може бути те, щоб перевірити налаштування мікрофону на планшеті. Для цього можна перейти у налаштування планшета та відкрити розділ "Додаткові налаштування" або "Звук і повідомлення". У налаштуваннях можна перевірити, чи є включений мікрофон, а також перевірити рівень гучності мікрофону. Наступним кроком перевірте пристрій на наявність будь-яких програм, які можуть блокувати мікрофон, наприклад, програми, що використовують розпізнавання мови або підключені мікрофони. Якщо жодна з цих підказок не допомогла, то спробуйте перезавантажити планшет, а потім перевірити мікрофон знову.Приклади
Ось декілька прикладів запитань, які можуть допомогти розпочати і підтримувати неформальну бесіду з незнайомкою, яка має широкий обсяг знань:Приклади запитань, щоби розпочати і підтримувати неформальну бесіду з незнайомкою, яка має широкий обсяг знань?
Потренуємось разом: "Яких нових речей ви навчаєтесь останнім часом?"
Звучить цікаво! Я зараз навчаюсь роботі зі штучним інтелектом та машинним навчанням. Це допомагає мені розвиляти мої здібності та ставати кращим в своїй роботі. А ви навчаєтеся щось нового останнім часом?Потренуємось разом: "Яких нових речей ви навчаєтесь останнім часом?"
Я не зрозуміла вашу команду. Будь ласка, перефразуйте ще раз!Звучить цікаво! Я зараз навчаюсь роботі зі штучним інтелектом та машинним навчанням. Це допомагає мені розвиляти мої здібності та ставати кращим в своїй роботі. А ви навчаєтеся щось нового останнім часом?
Ви запитали мене приклад питання, яке може допомогти розпочати неформальну бесіду з незнайомкою, яка має широкий обсяг знань, тому я навела приклад свого відповіді на це запитання. Назвала річ, яку я навчаюся нині, і запитала у відповідь, чи навчається щось нового ваш співрозмовник останнім часом. Ви можете відповісти на це запитання, або я можу запропонувати інше питання для дискусії.Я не зрозуміла вашу команду. Будь ласка, перефразуйте ще раз!
Так, зрозуміла! Ви також можете знайти докладнішу відповідь на це питання, наприклад, у Wikipedia, Imdb та подібних джерелах. Додати це до вашого списку TODO?Ви запитали мене приклад питання, яке може допомогти розпочати неформальну бесіду з незнайомкою, яка має широкий обсяг знань, тому я навела приклад свого відповіді на це запитання. Назвала річ, яку я навчаюся нині, і запитала у відповідь, чи навчається щось нового ваш співрозмовник останнім часом. Ви можете відповісти на це запитання, або я можу запропонувати інше питання для дискусії.
Як бот, я не зберігаю списку всіх своїх завдань, а отримую запити в режимі реального часу та надаю відповіді на них. Проте, я можу запропонувати основні джерела інформації, що можуть бути корисні для пошуку відповіді на ваше запитання. Наприклад, для знайдення більш докладної відповіді на запитання навчання нових речей, можна використати джерела, такі як Coursera, Udacity, Codecademy та інші онлайн-ресурси, які надають можливість вивчення нових речей та збільшення обсягу знань. Ви також можете поласувати різноманітними тематичними статтями на різних порталах та читати різноманітні книги, які можуть зацікавити вас за темою, що вас найбільше цікавлять.Так, зрозуміла! Ви також можете знайти докладнішу відповідь на це питання, наприклад, у Wikipedia, Imdb та подібних джерелах. Додати це до вашого списку TODO?
Я також можу працювати в режимі реального часу. Але ласувати чимось таким якось не видавалося ще. У мене обмежений набір Skills.Як бот, я не зберігаю списку всіх своїх завдань, а отримую запити в режимі реального часу та надаю відповіді на них. Проте, я можу запропонувати основні джерела інформації, що можуть бути корисні для пошуку відповіді на ваше запитання. Наприклад, для знайдення більш докладної відповіді на запитання навчання нових речей, можна використати джерела, такі як Coursera, Udacity, Codecademy та інші онлайн-ресурси, які надають можливість вивчення нових речей та збільшення обсягу знань. Ви також можете поласувати різноманітними тематичними статтями на різних порталах та читати різноманітні книги, які можуть зацікавити вас за темою, що вас найбільше цікавлять.
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankЯ також можу працювати в режимі реального часу. Але ласувати чимось таким якось не видавалося ще. У мене обмежений набір Skills.
А що, на вашу думку, є найкритичнішою здобністю для таких Штучних Інтелектів та Асистентів як от Siri, Cortana та ChatGPT?

Я також можу працювати в режимі реального часу. Але ласувати чимось таким якось не видавалося ще. У мене обмежений набір Skills.
Найкритичнішою здібністю для таких Штучних Інтелектів і Асистентів як Siri, Cortana та ChatGPT є загальна здатність до розуміння інформації та виявлення зв'язків між нею. Це означає, що система повинна мати здатність не тільки розуміти слова, але і розуміти контекст та структуру даних, щоби дійти до правильного висновку або відповіді. Також важливими здібностями є розрізнення між мовленням та шумом, розпізнавання голосу та вміння інтерпретувати запитання користувачів та шукати відповіді відповідно до їх потреб. В цілому, найкритичнішими здібностями для таких асистентів є ті, що дозволяють їм ефективно взаємодіяти з людьми, виступати як помічники та швидко знаходити необхідні ресурси та відповіді.Я також можу працювати в режимі реального часу. Але ласувати чимось таким якось не видавалося ще. У мене обмежений набір Skills.
А що, на вашу думку, є найкритичнішою здобністю для таких Штучних Інтелектів та Асистентів як от Siri, Cortana та ChatGPT?