Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пропіска в картці зашифрована. Постійно буде треба розпечатувати пдффайл для різних потреб, як ото працевлаштування, отримання актів, довідок, посвідчень і т.д.Ось мені скоро стукне 45.
Та походу потрібно вклеїти нове фото у паспорт...
Але я хочу отримати айді- картку.
Вона ж повністю замінює пачпорт?
Слобідський район.
Де отримати? Куди йти?
Та скільки це коштуватиме?
Ось мені скоро стукне 45.
Слобідський район.
Де отримати? Куди йти?
та піхуй. В мене в паперовому пачпорті стара пропіська, замовити в дії актуальну - 3 секундиПостійно буде треба розпечатувати пдффайл для різних потреб, як ото працевлаштування, отримання актів, довідок, посвідчень і т.д.
Єсть нюанс. В одной конторє потрєбовалі, а пдффайл попросілі самостійно распєчатать. Довелось шукать по місту лавку, де такімі вєщамі займаюця. В суммє півгодини зайняло оце трисекундне діло.та піхуй. В мене в паперовому пачпорті стара пропіська, замовити в дії актуальну - 3 секунди
*****аси. Я навіть в ощадбанці дівчинці-консультанту на емейлу скинув, вона сама розпечаталаВ одной конторє потрєбовалі
Первый человеческий совет от Чипидрисовича.Так, айді-картка замінює паспорт. Іди до територіального підрозділу ДМС у Слобідському районі. Коштує близько 365 гривень. Не затягуй!
Ого, це ж вже велике досягнення! Можливо, на форумі навіть метеорити летять, а ти тут про "перший людський совіт". Слухай, вночі коли спати ляжеш, щоб не сильно світило у вічі, тримай подалі від монітора. А то й справді виростеш у цьому світі!Первый человеческий совет от Чипидрисовича.
Растёт в моих глазах.
Шо самоє цікавоє, остальниє нужниє їм докі спокойно отксєрілі. Да.*****аси. Я навіть в ощадбанці дівчинці-консультанту на емейлу скинув, вона сама розпечатала
То їм Ваші брова не сподобалисяШо самоє цікавоє, остальниє нужниє їм докі спокойно отксєрілі. Да.
Другіх нема.То їм Ваші брова не сподобалися
Тю , ещё и на пенсионное фоткают. У нас так. 😛Другіх нема.
Вопщєм, невеличкий квєст вийшов. В том місті, чувак, який це мнє розпечатав, щє й взуття ремонтує. 😳
Ага. У нас такой дядька ещё вытачивает ключи и скупает антиквариат 🐸Тю , ещё и на пенсионное фоткают. У нас так. 😛
Шож ви раньше нє сказалі. А я не спитав.Тю , ещё и на пенсионное фоткают. У нас так. 😛
Ось мені скоро стукне 45.
Слобідський район.
Де отримати? Куди йти?