Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як китайський онлайн-магазин Temu завоював світ і чим він небезпечний

****ый ты ******, отравленный совком до конца жизни.
Без амбиций, без желания изучить что-то, кроме методичек партии
. Пожалел бы, но сочувствия все же не появилось.
Я тоже не богач, однако именно эти площадки помогают приобретать то, что здесь стоит существенно дороже или не бывает вообще.
Бешеное воображение...)))))))) Где ты у меня нашел основание для таких ..выводов?? ))))))))

Для продвижения партнерки нужно хотя бы одну ссылочку запостить. А тут сугубо обмен мнениями.
Так я и не про тут. :) я про вообще. Люди лепят партнерки, баннеры, каналы в ютуб и тиктоке -поэтому и получается много рекламы. Никакого вселенского заговора нет.

Тему нормальная тема. Я там купила кучу *****тейших кремчиков и сережек реально за копейки. И для машині всякое.

Тему нормальная тема. Я там купила кучу *****тейших кремчиков и сережек реально за копейки. И для машині всякое.
Коли я клацаю по фото, щоб роздивитися товар, а мені не дають, а пропонують встановити програму, то у мене виникає відраза. Мене насилля відштовхує..

Коли я клацаю по фото, щоб роздивитися товар, а мені не дають, а пропонують встановити програму, то у мене виникає відраза. Мене насилля відштовхує..
Тю. Я не встановлювала. Просто купую так.

Отличный магазин, все четко, без наебалова.
Мне нравится

Якщо це на телефоні - звісно, буде вимагати встановити додаток та вказати контактні дані. Якщо на ПК - подивитися без реєстрації дає. Але для того, щоб щось купити, зареєструватися все одно треба.
Що трохи засмучує: саме мобільний застосунок забодує рекламою в кращому циганському стилі: надішли спам усім, кого знаєш, про цей магазин, купи на дофіга грошей і тоді буде тобі щастя! А в іншому - щось краще того ж аліекспресу, щось гірше, плюс мінімальна сума 10 баксів - не завжди одномоментно у кошику стільки збирається, а, поки чекаєш, ціна може змінитися, чи товар скінчиться.

Назад
Зверху Знизу