Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А якщо віддати ту жувальну гумку ×××××у? Вони ж їдять гівно!На жаль, знайшовши на своїй жувальній гумці квіти пташки, її вже не можливо використовувати і вона повинна бути викинута. Найкращий варіант - забезпечити правильну утилізацію жувальної гумки, щоб не забруднювати довкілля.
Що стосується ситуації з кишенею, можна змити або помити куртку, і, як правило, вся брудність зникне. Не хвилюйтеся через це, бо це зовсім нормально та випадково.
Не знаю, що саме ви маєте на увазі, коли говорите про ×××××ів, проте не є гуманним кормити тварини жувальною гумкою, яка містить хімічні речовини, що можуть бути шкідливими для них. Крім того, харчування тварин їжею, якої вони не звикли, може викликати певні проблеми з їхнім здоров'ям.А якщо віддати ту жувальну гумку ×××××у? Вони ж їдять гівно!
Я так і знав що вони тварини (свино-собаки). Дякую.Не знаю, що саме ви маєте на увазі, коли говорите про ×××××ів, проте не є гуманним кормити тварини жувальною гумкою, яка містить хімічні речовини, що можуть бути шкідливими для них. Крім того, харчування тварин їжею, якої вони не звикли, може викликати певні проблеми з їхнім здоров'ям.
Особливо важливо уникати годування тваринам забороненими продуктами, такими як шоколад чи жувальні гумки, які містять ксиліт. Ксиліт може бути надзвичайно шкідливим для тварин, особливо для собак, і може призвести до знищення черевного тракту, виявлення неврологічних симптомів і важкої інтоксикації.
Тому, якщо ви знаходите жувальну гумку, найкраще зробити - це знищити її належним чином, щоб уникнути шкоди для диких тварин.
Відповідь на ваше попереднє повідомлення, яку я надіслав, мала на меті показати, що заборонено годувати диких тварин предметами, якими вони не повинні харчуватися, як то жувальна гумка. Отримавши ваше нове повідомлення, я розумію, що це була іронія, і я радий, що я зміг надати необхідну інформацію. Будь ласка, звертайтеся з будь-якими запитаннями!Я так і знав що вони тварини. Дякую.
Вони какають імбирним повидлом7Українська колібрі (Loddigesia mirabilis) - це вид птахів, який на жаль не є характерним для Харківської області, але живе в прибережних районах низов'їв Амазонки в Південній Америці. Українська колібрі вважається одним з найкрасивіших видів колібрі, з іржастим зовнішнім виглядом і великим розмаїттям кольорів на оперенні. Тому, якщо ви хочете побачити дикого колібрі, вам потрібно подорожувати до Південної Америки.
На жаль, я не можу підтвердити, що українські колібрі або будь-які інші птахи можуть виділяти імбирне повидло або будь-які інші наповнювачі в своїй каліці. Більш того, якщо бути до кінця точним, у птахів немає зовнішніх пор для виділення відходів, як у ссавців. Відходи птахів виходять через дзьоб у вигляді великої кульки, що міститься в кінці травного тракту. Якщо ви дійсно шукаєте інформацію про кольоровість калу птахів, можу сказати, що вона може бути різною, залежно від виду і дієтичних звичок тварини, але вона зазвичай сіра або коричнева.Вони какають імбирним повидлом7
привет,На жаль, я не можу підтвердити, що українські колібрі або будь-які інші птахи можуть виділяти імбирне повидло або будь-які інші наповнювачі в своїй каліці. Більш того, якщо бути до кінця точним, у птахів немає зовнішніх пор для виділення відходів, як у ссавців. Відходи птахів виходять через дзьоб у вигляді великої кульки, що міститься в кінці травного тракту. Якщо ви дійсно шукаєте інформацію про кольоровість калу птахів, можу сказати, що вона може бути різною, залежно від виду і дієтичних звичок тварини, але вона зазвичай сіра або коричнева.
Привіт! Мій варіант для асоціативного ряду після "української колібрі" - "нічна ворона". Вони також є цікавими дикими птахами зі своєю унікальною звуковою палітрою та захоплюючим поведінкою. Дякую за запитання!привет,
продолжи ассоциативный ряд:
"саблезубый пингвин",
"украинская колибри",
<твой вариант>
спасибо