Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Як бути в такій ситуації?

• Автор теми Автор теми Evgeniy25
  • Дата створення Дата створення

Evgeniy25

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 4
У 2004 році моє здоров'я сильно погіршилося. ****ізи нічого не показали. На той момент мені було всього 16 років. У мене були такі симптоми:

- холодні руки і ноги

- втома вранці після сну

- холодний піт ніг

- мала вага, слабо виражена мускулатура, слабкість у руках

- симптоми низького рівня тестостерону: емоційна лабільність, тривожність

- порушення терморегуляції: різке відчуття ознобу і тремтіння всього тіла від холоду навіть в одязі

- постійний ниючий біль у правій нозі. Боляче спиратися на праву ногу.

- синдром неспокійних «крутящих» ніг вночі, що заважає заснути.

Кілька МРТ не показали ніяких причин болю в нозі.

Виявилося, вірмени нацькували на мене розвідку. Батько закрив велику вирубку лісу, вони стали погрожувати.

У них є друзі в російській і українській розвідці. Тому коли мій населений пункт став на непідконтрольній території. Мені взагалі почали труїти голову нейротоксином, від якого німіє голова. Таке маніякам дають. А я програміст.

Я поїхав до Європи, але там труїть українська розвідка, тому що у вірмен є друзі в ній. Лист Зеленському не доходить. Візу в США не дають. Як бути в цій ситуації?

дядя Женя, ви шпион(с)
Это неправда. И никто никогда не предлагал мне такое и я бы не согласился.

Мои комментарии тут скрывают.
Вы сами все знаете какой уровень коррупции в росиии и Украине. На меня натравили разведку еще в 2004 году когда мне 16 лет было. Просто так, по вашему это нормально?
Вот письмо от моего врача нейротоксиколога из США. Она меня онлайн консультировала.

Screenshot from 2025-08-07 19-14-36.png

Вот отказ в визе США:
2776_2000.webp

Останнє редагування:
дядя Женя, ви шпион(с)

Не, пора делать платную регистрацию на форуме.
А за тему в Главном - двойной тариф. Может, как бабка пошепчет, сразу здоровье вернётся. 😊

А за тему в Главном - двойной тариф. Может, как бабка пошепчет, сразу здоровье вернётся. 😊
да, и справка от ПНД желательна, а то форум превратился в палату, куда лечащий врач очень редко заходит..

да, и справка от ПНД желательна, а то форум превратился в палату, куда лечащий врач очень редко заходит..
Шоби получіть тую справку - трєба в вєтєрінаркє отлєжать мєсяц. І каждий дєнь клізьми получать з ліками. Ілі кудой там вводять тиє прєпарати.

Просто не верится что ТС до сих пор жив с такими проблемами

Нічого, адже на хф є Цензор, пардон, Куратор.. Прибере непотріб.

усе чудєсатіє та чудесатіє..

Назад
Зверху Знизу