Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

И выпал снег...

• Автор теми Автор теми Весёлый
  • Дата створення Дата створення
А поддамкратить перед и подложить что-то под колеса не додумались? Через 10-15 минут уже бы выехала.
в тих умовах це було неможливо зробити. навіть не буду пояснювати чому. Диванним експертам завжди все видно краще :)

ясно. кароче водитель побежала за лопатой/мужем , а ее тут же сфотали в соцсети и в злостные *****ы записали .

Та нікуда вона не побігла )) на роботу поїхала на тролейбусі, а тачку бросила так. Я ввечері взагалі прихуїв, коли побачив, що воно досі стоїть. Дивовижно, але мусоровіз встиг до неї об'їхати всі баки в той день :) В принципі у двір можна заїхати з обох боків, тому нічого страшного воно не зробило своєю фабією

Та нікуда вона не побігла )) на роботу поїхала на тролейбусі, а тачку бросила так. Я ввечері взагалі прихуїв, коли побачив, що воно досі стоїть. Дивовижно, але мусоровіз встиг до неї об'їхати всі баки в той день :) В принципі у двір можна заїхати з обох боків, тому нічого страшного воно не зробило своєю фабією

а ну если на день оставила - то в *****ы по любому!

Диванним експертам завжди все видно краще
не заметил, чтобы диванные эксперты так попадали.
да и всегда есть масса вариантов.
и на пол колеса она не зарылась, судя по бамперу.
короче то так хотели выехать :)

не заметил, чтобы диванные эксперты так попадали.
да и всегда есть масса вариантов.
и на пол колеса она не зарылась, судя по бамперу.
короче то так хотели выехать :)

на фото вже напіввідкопане авто. Я не знаю скільки часу та хто ще допомагав після того, як я пішов до себе в гараж, вона там возилась, але, коли вона застрягла і шліфувала десь хвилин 15-20 спочатку.. від колес йшов пар))) і реально бампер майже лежав на льду.. пороги теж.. Про який там домкрат пишуть експерти я не знаю. Коли я їх покинув, вони збирались насипати сіль ))))))))))) я все зрозумів, та побіг собі

на фото вже напіввідкопане авто. Я не знаю скільки часу та хто ще допомагав після того, як я пішов до себе в гараж, вона там возилась, але, коли вона застрягла і шліфувала десь хвилин 15-20 спочатку.. від колес йшов пар))) і реально бампер майже лежав на льду.. пороги теж.. Про який там домкрат пишуть експерти я не знаю. Коли я їх покинув, вони збирались насипати сіль ))))))))))) я все зрозумів, та побіг собі
Согласен что со стороны все просто выглядит. Но что мешало подкопать под домкрат. Я пару лет назад застревал так что не то что на пузе машина лежала, а и бампер выламало. Домкрат, две не большие дощечки и 15 минут. С отцом таким образом вытаскивали транспортер, так что было бы желание.

Я на стоянке себе нарыл недавно лунки под колесами до чистого льда. Бампер тоже уже лежал просто. Песочек или земля рулят, сразу выехала :) Но песок конечно не везде найти можно. Хотя даже соль до оттаивания дает прекрасный зацеп гранулами.

Я на стоянке себе нарыл недавно лунки под колесами до чистого льда. Бампер тоже уже лежал просто. Песочек или земля рулят, сразу выехала Но песок конечно не везде найти можно. Хотя даже соль до оттаивания дает прекрасный зацеп гранулами.
Вози с собой

5cegdb.webp

Я на стоянке себе нарыл недавно лунки под колесами до чистого льда. Бампер тоже уже лежал просто. Песочек или земля рулят, сразу выехала :) Но песок конечно не везде найти можно. Хотя даже соль до оттаивания дает прекрасный зацеп гранулами.
Интересно, а какая крупа или засыпка, сможет дать хороший зацеп, не растопив при этом лед? Ну, чтобы дешево, сердито, и в любом магазине-киоске :-)

Согласен что со стороны все просто выглядит. Но что мешало подкопать под домкрат. Я пару лет назад застревал так что не то что на пузе машина лежала, а и бампер выламало. Домкрат, две не большие дощечки и 15 минут. С отцом таким образом вытаскивали транспортер, так что было бы желание.

ну например отсутствие домкрата:D
бывает, шо крюка не бывает, или не от той машины :D

та все ви правильно кажете )))) не буду ж я не своє авто намагатись колхозити.. а якщо пошкрябати щось раптом?? нащо воно мені треба :) я бачу що застрягла, підштовхнув - не йде )) ну і х з ним )) не завжди треба нав'язувати свою допомогу, особливо коли тебе не просять :)

Соль для мазд не подходит:D

в тих умовах це було неможливо зробити. навіть не буду пояснювати чому. Диванним експертам завжди все видно краще :)

Мне надо было писать. Я бы вытащил

чого чого, а солі в нас безліч - навкруги Бахмута та Соледару під землею сіль, а не вугілля.

Назад
Зверху Знизу