Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И хто там уже поспешил переобуться?
На западной Липисеевке срываецца..
тут про твой магаз кино сняли
![]()
Може ни на да?.. до утра ишшо будед..
У меня в подвале гаража валяются комплекта 4. На 15 и на 14. Но боюсь что они даже для АТО не подойдут, т.к. или лысые как ***********, или в трещинах и пропускают. Вот для майдана - покатятДрузі, якщо хтось хоче викинути'колеса - маякуйте мені. Для АТО вона може бути'гуд, а для вас - не дуже
Друзі, якщо хтось хоче викинути'колеса - маякуйте мені. Для АТО вона може бути'гуд, а для вас - не дуже![]()
Друзі, якщо хтось хоче викинути'колеса - маякуйте мені. Для АТО вона може бути'гуд, а для вас - не дуже![]()
Та такі розміри там не проскакуютьесть 4 летних 235/45 R18 (2 совсем лысых, 2 еще на сезон хватит), забирать с ХГ -)
Якщо не 45-55 профіль, то гляньЕсть пара в гараже, 17-е по-моему. Но совсем лысые, не факт что подойдут. Надо?
А в яких розмірах, мож під камеру підуть. Все одно там колеса більше місяця не живуть.У меня в подвале гаража валяются комплекта 4. На 15 и на 14. Но боюсь что они даже для АТО не подойдут, т.к. или лысые как ***********, или в трещинах и пропускают. Вот для майдана - покатят![]()
Та не прикалуйся, там на Субах ніхто не їздитьотут оставил 215/55/16 4шт - там до индикатора оставалось 1-1,5мм. Если не выкинули, то подъедь и забери.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Хорошо..Може ни на да?![]()
Презервативы бывают ешшо как не лысые..У меня в подвале гаража валяются комплекта 4. На 15 и на 14. Но боюсь что они даже для АТО не подойдут, т.к. или лысые как ***********, или в трещинах и пропускают. Вот для майдана - покатят![]()
Та такі розміри там не проскакують. За пропозицію дякую.
Якщо не 45-55 профіль, то глянь
А в яких розмірах, мож під камеру підуть. Все одно там колеса більше місяця не живуть.
Та не прикалуйся, там на Субах ніхто не їздить![]()
Хорошо..![]()