Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Нашла в холодильнике последнюю котлету с небольшим прибавком. Разогрела на сковородке и с хлебушком ее съела. Вот теперь таки все. Опустел кормилец.английский завтрак - яичница с жареными колбасками, консервированная фасоль в томате, гренки, сыр, чай
А у мене жорАппетита нет. Съела 30 капель корвалола.![]()
У нас є дуже схожий Трюфельний. Вацак чи як його - мережа магазинів з тортами.А у мене жор![]()
Так, в нас є така мережаУ нас є дуже схожий Трюфельний. Вацак чи як його - мережа магазинів з тортами.
А такий, як на фото, чи Нічний ліс, чи Лісова ніч. Там є щось вишневе усередині.
Так ми про одне і те ж. тільки що є другий біля входу у метро серед павільйонів з того ж боку. Як йти від Росту.Так, в нас є така мережабіля росту на ХГ
Цей гості принесли з французської кондитерської. І мені приходиться їх з'їдати, не гостей.., торти![]()
для мене омлет то ранкова їжаЕм омлет на майонезе. Вкусно.
... або коли нема іншої. А їсти хочеться. Не одними ж цукерками... Хоч вони і смачні.для мене омлет то ранкова їжа