- 🔴 21:29 Повітряна тривога в Харків.обл.
І що?
А якби в 1919-20 роках Україну не приєднали би до сересерії в нас би не було залізних доріг? А більшість з них і так вже було побудовано ще за царя...
Шахти чи заводи, фабрики і житло би не будувалося?
Поясніть мені вашу логіку мишлення. Я не можу зрозуміти, навіщо ставите знак рівності між сересерією та заводами, фабриками? Це ж тупість. Не була б Україна 70 років в сересерії - ми б ще краще б жили. Прикладів повно: Фінляндія з 1918, Польща 1919-1939. Погано фінам без сересерії живеться? Та навпаки, набагато краще.
А ви ставите здохлій імперії в заслугу непотрібну Україні гігантоманію совка: якщо завод - то на 100.000 робітників, якщо посіяти поля - зігнати все населення на збирання врожаю.
Ви не забувайте, що все що робилося і будувалося у совку йшло не Україні, а йшло на потреби імперії. Яку користь отримала Україна з викачаного з неї газу? вугілля? металу?
Тільки проблеми з енергетичними ресурсами, забруднення території, соціальні проблеми, вичерпані ресурси... Слава совку.
Так ты уже без "сересерії" 20 лет. И что? Что ты скажешь по этому поводу? Тебе просто нравится что ты сейчас можешь безнаказанно ноебывать государство. И болтать всякую чепуху. Вот если бы, вот если бы.