Ваша реклама могла б бути тут!
1 млн переглядів на місяць!
Google Page Rank: 5

Хочу бути корисним

🟡 17:29 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Статус: Offline
Повідом.: 501
Оголошень: 1
  • 🟡 17:29 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Не знаю куди звернутись.
Думаю тут підкажуть.
Ситуація така.
Не можу я більше дивитись на цю війну
"з боку припьоку".
Але в мене хронічна болячка.
Нерви лікую. Легкий діагноз. :)
Тому калаша мені не дадуть.
Була в мене божевільна думка: звернутись до війскомату.
Але думаю, що з моїм психіатричним статусом покрутять біля скроні.
Скажуть у чувака сезонне загострення. :(
Та і виїжджати з Харкова я не можу.
Приймаю ліки. В них "побочки".
Я хочу бути КОРИСНИМ для армії.
Ось так...

• 🟡 17:29 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Як варіант плисти сітки, паять, збирать дрони і т.д. Варіанти є, крайній випадок волонтерам допомагати

Не знаю куди звернутись.
Думаю тут підкажуть.
Ситуація така.
Не можу я більше дивитись на цю війну
"з боку припьоку".
Але в мене хронічна болячка.
Нерви лікую. Легкий діагноз. :)
Тому калаша мені не дадуть.
Була в мене божевільна думка: звернутись до війскомату.
Але думаю, що з моїм психіатричним статусом покрутять біля скроні.
Скажуть у чувака сезонне загострення. :(
Та і виїжджати з Харкова я не можу.
Приймаю ліки. В них "побочки".
Я хочу бути КОРИСНИМ для армії.
Ось так...
та єто у тебя заморочки, а в ТЦК их нету
туберкульоз - хуйня! годен. если попадет в плен станет биологическим оружием
нету обеих рук - хуйня! годен ничего не спиздит и не поломает
умственно отсталый - хуйня! годен если попадет в плен, то не выдаст военную тайну
как то так, так что ТС дерзай!!!!

Сапортить як можеш, зараз напрямків хоч отбавляй були б кошти/або час а що робить знайдеться це я тобі точно кажу

Назад
Зверху Знизу