🟢 16:33 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати https://www.google.com/chrome/
ХНУРЭ 90 лет
🟢 16:33 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Учился Асу-78-3(1978-1982).Самые лучшие годы жизни.Давали реальные знания-самое главное научили строить логические цепи.В жизни это очень пригодилось.Спасибо ХИРЕ ты лучший!
100 лет будет праздновать. Как думаете? За три последних месяца три попадания на другую сторону проспекта. Зимой - рядом с 1 и 2 общежитием. Вот и сомневаюсь. Строение останется.
Вообще то,
Ищем вот фотографии или видео спорт лагеря Электрон. Есть у кого-то в хорошем качестве? Нашел плохие на народ ру Галаган Андрей.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Попадались и другие чёрно белые. На других ресурсах тоже. Но качество низкое.
Короче,
Можно и сюда просто загрузить. Или в разделе фото.
Нашвидкоруч знайшов цього Галагана пошуком, щоб хоч зрозуміло було про що мова. Хто це, немає навіть уявлення.
Бо більшість навіть не знає що університету радіоелектроніки належав під час СРСР досить великий спортивний табір на північ від туапсе, краснодарського краю, поруч там ще є табір Орльонок. Наскільки мені відомо був проданий в середині 90-х чи пізніше, не знаю точно.
Ще знайшов на Одноглазниках кілька чорно-білих фото датованих серединою 70х. Досить пристойної якості.
Але в мене там немає навіть і рахунку та й не маю бажання мати.
Вікіпедія має щось про нього. Є навіть версія на мовах каталан та чеченської. Останнє найбільш мене здивувало.
І при цьому чомусь української версії взагалі немає.
Ще раз дякую що відгукнувся.