Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
100%ХФ - это место паломничества. На религиозные обряды данный закон не распространяется...
Для початку йому б взагалі український інтерфейс локалізувати. А то там 75% незрозуміло чого, а не українсбкох мовиХФ по умолчанию будет на украинском?
нет, отправят на принудительное обучениеЯ сразу на нары отъеду как сепар и ватник?
ХФ - это место паломничества. На религиозные обряды данный закон не распространяется...
нет, отправят на принудительное обучение
Львовское метро придет за тобой.А если я не обучусь, тогда что?
не можешь-научим, не хочешь-заставимА если я не обучусь, тогда что?
Заодно вопрос, какая ответственность за незнание и неиспользование украинского? Я сразу на нары отъеду как сепар и ватник?
пизда тебе тогда, сепарская гнида.А если я не обучусь, тогда что?
А если я не обучусь, тогда что?
ТС рекламирует 24 канал
ТС давай плати за рекламу
3. У роботі органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної і комунальної форм власності використовуються винятково комп'ютерні програми з користувацьким інтерфейсом державною мовою.
До створення користувацького інтерфейсу державною мовою для відповідної комп'ютерної програми може використовуватися комп'ютерна програма з користувацьким інтерфейсом англійською мовою.
4. Під час закупівлі комп'ютерних програм для органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій державної і комунальної форм власності обов'язковою умовою є наявність користувацького інтерфейсу державною мовою, крім випадків, визначених абзацом другим частини третьої цієї статті.
так в ПТУ тоже будут на укр.мове обучатьПотім ПТУ на муляра-штукатура.