Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харьков - Ивано-Франковск

🔴 08:54 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
  • 🔴 08:54 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Re: Харьков - Ивано-Франковск

Я їздив позавчора з Франківської області до Львова та назад по Н10: було кілька заправок зі здоровенними чергами, і на одному АНП в Болехові був бенз і майже не було черг, можливо навіть обмеження на налив не було (не знаю, не зупинявся).
Але це не основна траса і, думаю, по Е40 все дуже погано. Не радив би їхати, сам поки сиджу.

Дякую. Та мені все одно їхати, жінку та дітей зустрічати.
В мене витрата невелика, по трасі десь 6 л, бак повний та ще є 20 л в каністрі, може і вистачить. А як ні, то вже стану де буде паливо, та буду стоятив в черзі поки не куплю.

• 🔴 08:54 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район

Дякую. Та мені все одно їхати, жінку та дітей зустрічати.
В мене витрата невелика, по трасі десь 6 л, бак повний та ще є 20 л в каністрі, може і вистачить. А як ні, то вже стану де буде паливо, та буду стоятив в черзі поки не куплю.

сейчас очень много народу возвращаются в Киев/Харьков, на трасе попадаются даже корчи с полтаскими номерами, если есть возможность лучше подождать 2-3 недели или ехать на газированом корчике, тут газ не пользуется популярностю, очередей на него нет
на ОККО бенз наливают по фишке, обновляется раз в 3 часа, за один раз в зависимости от остатков на заправке 10-20л
особо хитренькие, чтобы залить в канистры регают новые карты фишка на разные телефоны

сейчас очень много народу возвращаются в Киев/Харьков, на трасе попадаются даже корчи с полтаскими номерами, если есть возможность лучше подождать 2-3 недели или ехать на газированом корчике, тут газ не пользуется популярностю, очередей на него нет
на ОККО бенз наливают по фишке, обновляется раз в 3 часа, за один раз в зависимости от остатков на заправке 10-20л
особо хитренькие, чтобы залить в канистры регают новые карты фишка на разные телефоны

Ждать, к сожалению, не могу) А газовый корчик оставляю в Харькове - багажник маловат, да и родителям надо на чём-то ездить за продуктами.

:пиво:

Да, Киев Харьков трасса до Полтавы бензин только в 3х местах возле Полтавы на левой стороне все 3 места с небольшими очередями. А газа много мест. Однозначно ехать на газу

Да, Киев Харьков трасса до Полтавы бензин только в 3х местах возле Полтавы на левой стороне все 3 места с небольшими очередями. А газа много мест. Однозначно ехать на газу

жена ехала, на бориспольке задулась на авантаже, в пирятине и в полтаве бвс

жена ехала, на бориспольке задулась на авантаже, в пирятине и в полтаве бвс

Да, я тоже на авантаже задул газа. Прикольно - сразу колонок 6 газовых

Я двічі їхав на бензині одним днем Франік-Харків і назад, в сумі простояв в чергах хвилин 40, напевно.
Лився тільки вог/Окко.

Я двічі їхав на бензині одним днем Франік-Харків і назад, в сумі простояв в чергах хвилин 40, напевно.
Лився тільки вог/Окко.

Може зараз ситуація трохи краща.
Коли я іхав на окко/вог бензина не було.
Купив на Маршалі по 65 (випадково, на стелі були нулі), та 10 л на БРСМ по додатку простоявши півтори години в черзі.

Назад
Зверху Знизу