Вибраторы для женщин и девушек

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

Канеш на пенсии в 83 года то..
Пенсія норм, + гос обеспеченіе
А кто его спрашівать будет.. :D
Он же немой :D
За ефіопку нічего не скажу..но Ви пані, бабця тертая..думаю справітесь с ней.. :D
Чо це я бабця???? Я пошти дєвочка...а для вашого дєда так точно. А скіко в його наслєдніков?

Если бабки 75, значіт девочка опять.. :D
Тю..наследнікі..прішла ефіопка и нет наследніков.. :зуби:
Та я до такого возраста не доживу навєрно. Ну а як доживу то наврядлі женицця захотю. 🤷‍♀️
Та то тре знать їх обичаї японські. Може там як раз той єфіопкі дуля со с маком полагається.
Ї

Пашпорт его, ебанутость- абсолютная.. :D
Вичоркуєм🤷‍♀️

Есть наш, українец, шот около 30, 1.90 рост, 110+ вес, деньжата водятся..недавно прилетел из стамбула, волоси там себе пересаживал..
Но боюсь ета хозяйска дитинка тебя просто сожрет.. :D :D

Есть наш, українец, шот около 30, 1.90 рост, 110+ вес, деньжата водятся..недавно прилетел из стамбула, волоси там себе пересаживал..
Но боюсь ета хозяйска дитинка тебя просто сожрет.. :D :D
Та то дурачок якійто ізвініть...

Ви би пані райдер свой огласіли.. :D

Ну Вам не угодіш...:незнаю:
Прохесорів ща нема, брускавку збирають ім не до женітьби.. :зуби:
Ну нічо
Ви би пані райдер свой огласіли.. :D
Ну в первих іностранськоподданий, желающій женицця, с майном яким і зарплатой, не жадний, нормального вида, не алкаш, хоть якойто вчоності. Ну якось такось🤷‍♀️

Ну нічо

Ну в первих іностранськоподданий, желающій женицця, с майном яким і зарплатой, не жадний, нормального вида, не алкаш, хоть якойто вчоності. Ну якось такось🤷‍♀️
То Вам пані надо в бібліотеку чаще ходіть, и в собес, а не за оленями гоняться.. :D

Та я до такого возраста не доживу навєрно. Ну а як доживу то наврядлі женицця захотю. 🤷‍♀️
Та то тре знать їх обичаї японські. Може там як раз той єфіопкі дуля со с маком полагається.
Любви все возрасты покорны:D

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

То Вам пані надо в бібліотеку чаще ходіть, и в собес, а не за оленями гоняться.. :D
Та я в правільних містах ганяюсь 😉 тіко пока одні Олені ловляться...і то тікают🤷‍♀️

Любви все возрасты покорны:D

Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі
Це ж тре яка бабця страстна... а англієц небось писав навроді меня " тіко, вуйко, тре" но бабцю такі мєлочі не напрягали 😁

А пошто Вам муш богатий?..шоп ноут купіл?.. :зуби:

Ну а Ві шо ему взамен?..ну кроме большой и беспорчной любві.. :D

Ну а Ві шо ему взамен?..ну кроме большой и беспорчной любві.. :D
Ну.. кромі скрашиванья його унилой жизні своєй красотой і весьолостью??? борща могу сварганить чи каклєт яких с салатами... сміяцця над його тупими шутками, разговори які разговарювать, контролірувать зарплатну карточку😁

Хлопці а кого це он мені сватав? Учасника битви при Фукусімі якой??? 🤔

Назад
Зверху Знизу