4000 грн на місяць

взяв номер у дівчини

• Автор теми Автор теми Гаврило
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 285
взяв номер у дівчини

гуляв з друзями,вечірком познайомились з гарними дівчатами,провели їх до дому.я взяв у однієї номер телефону,але так і не позвонив,через місяць випадково зустрівся з нею.Стидно:(
хто я після цього ???

ты не позвонил видимо потому что девочка тебе не понравилась.. пох месяц или год

Гаврило сказав(ла):
гуляв з друзями,вечірком познайомились з гарними дівчатами,провели їх до дому.я взяв у однієї номер телефону,але так і не позвонив,через місяць випадково зустрівся з нею.Стидно
хто я після цього ???
а шо. обязан был позвонить?

хто я після цього ???
а она что высказала тебе претензию?
ты-человек, который судя по всему взял телефон у девушки, просто для приличия или убедитсо в том что она тебе его даст.
в чем трабл?

перезвони и скажи, что на войне был

гуляв з друзями,вечірком познайомились з гарними дівчатами,провели їх до дому.я взяв у однієї номер телефону,але так і не позвонив,через місяць випадково зустрівся з нею.Стидно:(
хто я після цього ???

жорик, ты - лох. но всем пох. месяц в запое был, чтоль?

Гаврила был примерным мужем:
Гаврила женам верен был! (С)

а она что высказала тебе претензию?
ты-человек, который судя по всему взял телефон у девушки, просто для приличия или убедитсо в том что она тебе его даст.
в чем трабл?
короче ми тоді вечером нас було троя (я і два моїх коріша)познайомились з дівчатами і відвезли їх до дому(їх тоже було троя)
я потім на роботу пішов на сутку(2 години поспавна роботі),а на наступний день поїхав з друзями в Мукачево(цілу добу)по Закарпаттю каталися всякі там замкі Синевіри дивилися.На третій день я після двох безсонних суток відсипався,а на 4-тий пішов знову на роботу (на сутку)Коли я був на роботі мій дружбан з яким ми тоді тих дівчат підцепили не витримав і взяв у мене телефон (йому сподобалась її подруга але він не взяв у неї телефон)подзвонив до "моєї" (хотя номер та дівчина давала мені а не йому) а вона його відфудболила :) Так я вже вирішив і не звонити.Короче проїхав..

а вона його відфудболила
иинтересно,она у подруги спросила, давать ли парню номер или сама решила.
Так я вже вирішив і не звонити.
ну так если нра, позвони и обьясни, что он взял без разрешения и позвонил и тебе стало неудобно.
а огда вы встретились она как отреагировала?

хто я після цього ???

теперь ты абязан ее выебать и жениться на падруге ее:D

а огда вы встретились она как отреагировала?
вона перша зі мною привіталася,я її спочатку і невпізнав.А потім коли пригадав,кажу типу негарно вийшло з мого боку шо я взяв номер і так і не позвонив.короче ми з нею трохи поговорили поки ішли в одному напрямку,і розійшлися.

вона перша зі мною привіталася,я її спочатку і невпізнав.А потім коли пригадав,кажу типу негарно вийшло з мого боку шо я взяв номер і так і не позвонив.короче ми з нею трохи поговорили поки ішли в одному напрямку,і розійшлися.
ёпт...так о чем тема то?

у меня потекла тушь

Будь мужиком блядь!!!Скажи шо с месяц в запое был.

хто я після цього ???

ватнік і калорад? :confused:

ватніки невміють балакати на гос.язикє

Назад
Зверху Знизу