Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а шо. обязан был позвонить?Гаврило сказав(ла):гуляв з друзями,вечірком познайомились з гарними дівчатами,провели їх до дому.я взяв у однієї номер телефону,але так і не позвонив,через місяць випадково зустрівся з нею.Стидно
хто я після цього ???
а она что высказала тебе претензию?хто я після цього ???
гуляв з друзями,вечірком познайомились з гарними дівчатами,провели їх до дому.я взяв у однієї номер телефону,але так і не позвонив,через місяць випадково зустрівся з нею.Стидно
хто я після цього ???
короче ми тоді вечером нас було троя (я і два моїх коріша)познайомились з дівчатами і відвезли їх до дому(їх тоже було троя)а она что высказала тебе претензию?
ты-человек, который судя по всему взял телефон у девушки, просто для приличия или убедитсо в том что она тебе его даст.
в чем трабл?
Так я вже вирішив і не звонити.Короче проїхав..иинтересно,она у подруги спросила, давать ли парню номер или сама решила.а вона його відфудболила
ну так если нра, позвони и обьясни, что он взял без разрешения и позвонил и тебе стало неудобно.Так я вже вирішив і не звонити.
гуляв з друзями,вечірком познайомились з гарними дівчатами,провели їх до дому.я взяв у однієї номер телефону,але так і не позвонив,через місяць випадково зустрівся з нею.Стидно
хто я після цього ???

вона перша зі мною привіталася,я її спочатку і невпізнав.А потім коли пригадав,кажу типу негарно вийшло з мого боку шо я взяв номер і так і не позвонив.короче ми з нею трохи поговорили поки ішли в одному напрямку,і розійшлися.а огда вы встретились она как отреагировала?
ёпт...так о чем тема то?вона перша зі мною привіталася,я її спочатку і невпізнав.А потім коли пригадав,кажу типу негарно вийшло з мого боку шо я взяв номер і так і не позвонив.короче ми з нею трохи поговорили поки ішли в одному напрямку,і розійшлися.
у меня потекла тушьвона перша зі мною привіталася,я її спочатку і невпізнав.А потім коли пригадав,кажу типу негарно вийшло з мого боку шо я взяв номер і так і не позвонив.короче ми з нею трохи поговорили поки ішли в одному напрямку,і розійшлися.
якэсь хуйло...хто я після цього ???

а почему было бы не убедиццо, шо даст ещё кое шо, кроме телефона?или убедитсо в том что она тебе его даст.
Будь мужиком блядь!!!Скажи шо с месяц в запое был.

хто я після цього ???

Так ани геи палучаетца.Духаст и ТСвоны няша... воны дрочылы на тилифон...![]()