Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Выходные в Милане. Перелет из Харькова в Италию и обратно за 16 евро ,ноябрь 2021

🟡 09:57 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • 🟡 09:57 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Выходные в Милане. Перелет из Харькова в Италию и обратно за 16 евро ,ноябрь 2021

Мне Милан вообще не нравится. Смотреть особо нечего. но стыковки через него хорошие, поэтому бываю иногда

• 🟡 09:57 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Re: Выходные в Милане. Перелет из Харькова в Италию и обратно за 16 евро ,ноябрь 2021

Мне Милан вообще не нравится. Смотреть особо нечего. но стыковки через него хорошие, поэтому бываю иногда

это да, из Бергамо/Мальпенсы много интересных рейсов есть в те страны ,куда из Киева вылет будет стоит в разы ,а то и в 10(!) раз дороже. Например в Марокко,Португалию, Иорданию,Грузию ,Тенерифе, Египет и много других направлений.

хочу знову такі проблеми. і рейси з Харкова до Італії...

шкода, що фото немає( бо описали все дуже яскраво!

Назад
Зверху Знизу