Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Выставка моделизма!

Сорь, всю тему не читал вот что интересует: а есть какие-то рамки или любое рукоблудие приветствуется? Такого плана? :збентежений:

bca9fg.webp

Только действующие модели в масштабе 1:1 :D

Шутк. Приноси на выставку. Сам пилил?

Шутк. Приноси на выставку. Сам пилил?
Не, эт у меня дружбалик с золотыми руками, но алкоголического содержания. :( Хочу как - то ему смысла жизни накинуть. Попробую уболтать и притащить с работками его. Ток ему не наливать!:увага:

Не, эт у меня дружбалик с золотыми руками, но алкоголического содержания. :( Хочу как - то ему смысла жизни накинуть. Попробую уболтать и притащить с работками его. Ток ему не наливать!:увага:

Наливать никто не будет.

Наливать никто не будет.

Однозначно!
Це наша принципова позиція: всі функціонально залучені учасники перебувають у тверезому стані. Тем паче, що заходи для дітей та молоді.
По закінченню поза територією закладу - будь ласка, ніхто не заважає:))

Шановне товариство!

Чекаємо усіх у Палаці ХТЗ о 16:00 у п'ятницю, 28.12.2018!
Буде експозиція моделей, буде майстер-клас по складанню та фарбуванню моделей початкового рівня, буде багато інших заходів від вихованців клубів Палацу! Цікаво буде і дітям, і дорослим:)
Вхід вільний!!!

Хто хоче показати власну творчість у технічному моделізмі - будь ласка, жодних обмежень нема! Єдине прохання - написати тут про своє бажання, кількість та масштаб моделей, що би ми змогли організувати для Вас відповідні умови.

До зустрічі!:)

Або я не туди потрапив, хз. Побачив 3 столи, два з пластиком фарбованим, літаки та танки. Третій стіл, хлопець з компрессором і різним інструментом. Далі купа дітей з батьками щось танцювали в колі, дуже гучно. Отака куйня малята.
Пс. Роздивлятись дуже складно, замало світла.

спасибо, что хоть это организовали. если хотя бы у одного из маленьких посетителей появится желание собрать свой первый самолет/танк и тп, то это уже успех. причем большой. а танцы не очень мешали

Помню лет так 7-9 назад была выставка в историческом музее. Может есть возможность снова ее там провести? Там экспозиция кажись пару месяцев выставлена была. И еще в музее завода Малышева проводилась несколько раз в середине 2000х

Або я не туди потрапив, хз. Побачив 3 столи, два з пластиком фарбованим, літаки та танки. Третій стіл, хлопець з компрессором і різним інструментом. Далі купа дітей з батьками щось танцювали в колі, дуже гучно. Отака куйня малята.

Увы, я заболел и не смог приехать на выставку :(

Шановне товариство!

Наше маленьке дійство відбулося!:)
Щиро дякую усіх учасників, що знайшли час та завітали до нас з моделями, а також відвідувачів!

Презентація наших можливостей пройшла успішно - організатори готові мати з нами справу надалі, при чому, на дуже різноманітних умовах: від простих соціальних заходів, до комерційно орієнтованих на взаємовигідних умовах без "кінських" цін оренди приміщення. Саме приміщення нам теж дуже сподобалося: повноцінна інфраструктура з туалетами, місцями для відпочинку, кафе, свіженьким ремонтом, та навіть освітленням холу! Є різні варіанти, в тому числі для проведення заходів на протязі кількох днів.
Хоч і трапилося в нас кілька форс-мажорів, проте справу зроблено!

Ще раз дякую усіх за участь та вітаю з прийдешніми святами!!!

Фото тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так, Ви потрапили саме туди:)
Про освітлення зрозумів, дякую! Хоча, це далеко не найгірший варіант, бувало в нас значно гірше з цим.
Кіпа дітей з танцями - то так, ми змушені якось адаптуватися під сучасні реалії, далеко не завжди ми отримуємо комфортні умови саме для виставки моделістів, проте не забувайте: ні копійки за вхід з Вас не взяли.
Трішки, по-малу, але ми робимо крок вперед!:)

спасибо, что хоть это организовали. если хотя бы у одного из маленьких посетителей появится желание собрать свой первый самолет/танк и тп, то это уже успех. причем большой. а танцы не очень мешали

Дякуємо, ми старалися!:)

Помню лет так 7-9 назад была выставка в историческом музее. Может есть возможность снова ее там провести? Там экспозиция кажись пару месяцев выставлена была. И еще в музее завода Малышева проводилась несколько раз в середине 2000х

1. Так, проводилися такі виставки в Історичному музеї та на заводі ім. Малишева.
2. Можливість її там ще раз провести принципово існує, хоч і не певна.
Мені тут інше цікаво: чим виставка в Історичному музеї буде краща від виставки, що відбувається, добре, не на ХТЗ, а наприклад на тому ж заводі ім. Малишева в корпусі під сучасною назвою "Арт-завод Механіка"?:)

1. Так, проводилися такі виставки в Історичному музеї та на заводі ім. Малишева.
2. Можливість її там ще раз провести принципово існує, хоч і не певна.
Мені тут інше цікаво: чим виставка в Історичному музеї буде краща від виставки, що відбувається, добре, не на ХТЗ, а наприклад на тому ж заводі ім. Малишева в корпусі під сучасною назвою "Арт-завод Механіка"?:)

Огромное спасибо, что проводите такие мероприятия!
В историческом музее и на заводе им.Малышева наверное только расположением, метро совсем рядом. Но я думаю, что это далеко не основной аргумент для посещения выставки. На мой взгляд удобней в формате нескольких дней проводить, больше людей смогут посетить.
Еще раз спасибо и с наступающим новым годом!

Назад
Зверху Знизу