Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вирок Сергію Стерненку.

• Автор теми Автор теми Carat2000
  • Дата створення Дата створення
Re: Вирок Сергію Стерненку.

Я тебе шо, на нее ******* предлагал? Умная и смелая баба.

Ну знаєш, я не знаю як ти а я свій не на смітнику знайшов.
А стосовно тієї не митої істоти, то дійсно язиката "слуга злочинного світу".
Розум у неї усох, замісь його виріс брудний язик.

Я про композитора, вощето.

Кажуть того композитора полюбляв адик фюрер, цікаво сучасний теж знається на творчості Вагнера. Бо бандформування не дарма назвали ім'ям таким, усім відомо що ****сти то реінкарнація ******ів.

А мені перше шо на розум прйшло лиса *********** з Мордору.До чого не торкнуться все спаплюжать.Як думаєш чому у ********** так зазвичай?

Возможно какие-нибудь нейронные связи между полушариями в твоем мозгу нарушены. Я не знаю. Попробуй обратиться к доктору.

а по какой статье его судили? за превішение самообороні столько не дают
23 лютого Стерненку було винесено вирок у справі про викрадення людини — 7 років та 3 місяці позбавлення волі з конфіскацією половини майна[71]. Вирок стосується справи про викрадення місцевого депутата Сергія Щербіча[72]. Стерненка визнали винним за статтями: ч.2 ст. 146, ч.2 ст. 187 та ч. 1 ст. 263 ККУ, але від відповідальності за статтею про викрадення людини Сергія звільнили через закінчення строку давност
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Суть возмущения не в судьбе конкретного человека. Люди возмущаются беспределу мусоров. Которые сплелись с криминалом, который всегда пороссийский, и занимаются беспределом по отношению к активистам борющимися против мусорской мафии.

Суть возмущения не в судьбе конкретного человека. Люди возмущаются беспределу мусоров. Которые сплелись с криминалом, который всегда пороссийский, и занимаются беспределом по отношению к активистам борющимися против мусорской мафии.
нужно требовать от Зеленского отставки Авакова... он развалил милицию/полицию... только так.

Назад
Зверху Знизу