Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Виплати ВПО

Я не знаю как их кормят
Думаю согласно каких нибудь прав военнопленных
При єтом наших возвращают искалеченніх и истощенніх.
А как по мне, єтой органикой надо разминировать минніе поля. Хоть какая-то польза с єтой мрази.

Женщина, ребенок, пенс - я понимаю
Полупокер - не понимаю
При нынешних зарплатах и ценах на всё эти две тысячи лишними не будут … совсем не будут … ну разве что зажравшимся олигархам, но те наверняка давно по заграницам и на эти тысячи не претендуют …

Воин рискует своим здоровьем и жизнью.
Месяцами не видит семью, не принадлежит сам себе.
А вы на гражданке сами себе хозяева, считаете что это ок - на шею своей воюющей страны присесть.
И кто тут долбоебы?

И не надо за депутатов и прочую херню тут слезки лить.
во-первых никто не клянчит. А если положено глупо отказываться.
Задонатить или пробухать каждый уже сам решит

При нынешних зарплатах и ценах на всё эти две тысячи лишними не будут … совсем не будут … ну разве что зажравшимся олигархам, но те наверняка давно по заграницам и на эти тысячи не претендуют …
Возможно получают..

А вы на гражданке сами себе хозяева, считаете что это ок - на шею своей воюющей страны присесть.
Так держава теж так вважає....якщо тимчасово переміщена особа, то передбачена допомога держави.
Нічого тут вигадувати зайве.

❗️Скасувати виплати ВПО може Ощадбанк

Стало відомо як та чому це відбуватиметься.

Як повідомляє Ощадбанк, їм поновлюється фізична ідентифікація ВПО у зв’язку з тим, що Кабміном України скасовано карантин, встановлений задля запобігання розповсюдженню коронавірусу.

Що потрібно зробити

ВПО, лише після надісланного повідомлення, потрібно звернутись до відділень банку з паспортом та платіжною карткою в терміни, вказані в СМС-повідомленні. Важливо звернути увагу, що звертатися самостійно внутрішньопереміщеним особам не потрібно, лише після надісланого повідомлення.

У якому разі фізична ідентифікація буде вважатись успішною

- перевірить баланс або
- зніме кошти з картки у відділенні банку.

Що буде у разі. якщо пройти ідентифікацію у визначені терміни не вийде
- рахунок особи буде заблоковано.

Проведення віддаленої ідентифікації не передбачено, банк діє в межах чинного законодавства.

Дивне для мене, я не люблю користуватись допомогами, субсидіями і т.п, звикла випливати своїми силами. ВПО оформила, бо двоє дітей з потребами по здоров'ю. А тут читаю що здорові лосі, які мають роботу, і які можуть нормально працювати роботу, а не тоді коли діти дають - те ВПО оформляють і нічого дивного. Та ок, най користуються на здоров'я.
Та немає різниці, хто там де працює...Якщо людина вимушена покинути домівку, то держава пропонує допомогу.
Це дуже просто...і для мене теж дивне, коли тут накидуються на військового, який оформив ще й ВПО...це ж виплати не по втраті працездатности тощо..

Та немає різниці, хто там де працює...Якщо людина вимушена покинути домівку, то держава пропонує допомогу.
Це дуже просто...і для мене теж дивне, коли тут накидуються на військового, який оформив ще й ВПО...це ж виплати не по втраті працездатности тощо..
Банальная зависть.государство даёт всем переселенцам.значит должны получать все.а не избранные категории.у меня знакомый,который в этих деньгах не нуждался.но получал.но эти деньги донатил для армии

Банальная зависть.государство даёт всем переселенцам.значит должны получать все.а не избранные категории.у меня знакомый,который в этих деньгах не нуждался.но получал.но эти деньги донатил для армии
Я так е підтримку получив, одразу задонатив у фонд повернись живим.

Чуваки хизуються своїм впо, пишучи з своїх хат.
Ооо, знаю людей які сідали на маршрутку, їхали з Харкова умовно в Мерефу, і там оформлювали ВПО з підтвердженням геолокації. Потім повертались додому, у свою квартиру. Виплати отримують досі.

Назад
Зверху Знизу